Carmen de la Sălciua i-a dat un ultimatum lui Culiță Sterp! ”Ori faci asta, ori...”

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp încearcă de câteva luni bune să își refacă relația, dar, când toată lumea crede că lucrurile s-au așezat, în sfârșit, la locul lor, izbucnește scandalul între cei doi.

Autor: Calin Perian

In articol:

Culmea, subiectele de ceartă dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp sunt, de fiecare dată, aceleași: gelozia ei – succesul lui fiind incontestabil în rândul femeilor – și viitorul lor, ca și cuplu.

Citeste si: Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp vor petrece împreună Ziua îndrăgostiţilor! Cei doi vor pleca la Bruxelles!

Citeste si: Carmen de la Sălciua, mesaj dureros: ”Au nevoie de noi!” Ce vrea să facă celebra cântăreață de muzică de petrecere pentru câteva familii

Citeste si: Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, anunțul așteptat de toți fanii: „Viitorul apropiat...”

Iar când vine de viitorul lor ca și cuplu, discuțiile se axează pe aceeași direcție. Mai exact, unde vor locui, împreună, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp. Iar dacă el și-ar dori, și își susține ideea până o face pe artistă să verse lacrimi amare, să stea în continuare aproape de părținții săi, în preajma Hațegului, Carmen de la Sălciua este decisă să îl mute pe Culiță Sterp în casa ei, din Alba Iulia.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

”Deja se ceartă aproape zilnic pe această temă. Carmen și-a schimbat casa, nu mai stă în apartamentul în care locuia singură, cu chirie, și vrea să îl aibă lângă ea pe Culiță. Ea este oricum o femeie foarte geloasă, așa că vrea să îl aibă cât mai mult sub ochii ei, și așa stau destul d emult despărțiți din cauza angajamentelor pe care le au.

Dar el nu vrea, așa că certurile lor sunt suficient de dese încât relația să le fie în pericol. De altfel, se tot despart, dar se împacă imediat după”, ne-a spus, în exclusivitate, un apropiat de-al artistei.

Mai mult decât atât, ne-a precizat sursa citată, discuțuiile dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp mai recente s-au dus la modul unor adevărate tratative de război.

Carmen i-a dat ultimatum lui Culiță. I-a spus clar, că ori face cum vrea ea, ori nu își vor mai pierde timpul împruenă. Culiță crede că ea glumește, chiar încearcă să o calmeze, dar Carmen e decisă să tranșeze odată pentru totdeauna problema asta”, ne-a mai spus amicul frumoasei Carmen de la Sălciua.

 

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, divorț cu scandal și împăcare discretă

După ce au apărut primele imagini de la ziua de naștere ale frumoasei Carmen de la Sălciua, publicate în exclusivitate de WOWbiz.ro, în care Culiță Sterp părea să fie amfitrionul petrecerii, cei doi au refuzat să comenteze relația pe care o au timp de câteva săptămâni. Într-un final, după îndelungi negocieri, cei doi au recunoscut că sunt împreună. De altfel, au aflat reporterii WOWbiz.ro, între Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua se purtau discuții, pe ascuns, cu câteva săptămâni înainte ca relația lor să se concretizeze.

”Carmen și Culiță vorbeau pe ascuns, la telefon. Bănuiesc că el a contactat-o pe Carmen, iar ea a fost fericită că s-a întâmplat așa. Au vorbit destul de mult, o făceau de fiecare dată când aveau câteva momente libere, de singurătate. Atunci au deschis discuția despre împăcare, iar Carmen i-a pus câteva condiții”, ne-a spus, în exclusivitate, o persoană apropiată din preajma celor doi.

Mai mult decât atât, pentru a o convinge pe Carmen de la Sălciua de intențiile sale cât se poate de onorabile, Culiță Sterp a făcut și o serie de gesturi care i-au dovedit artistei că nu se joacă. ”A avut grijă să o lase mai moale cu Plușica, să nu se mai vadă cu ea. Carmen a văzut că fostul ei soț nu glumea cu privire la relația pe care și-o dorește cu ea, așa că a început și ea să se schimbe față de Cosmin Isăilă, să răcească treptat relația. Apoi au discutat despre viitorul lor împreună, iar Carmen i-a cerut un lucru cât se poate de simplu lui Culiță: să nu o mai înșele vreodată. Iar el a jurat că nu va mai călca strâmb și a plusat mărturisindu-i că se gândește la o familie mare alături de ea. Carmen, când a auzit de asta, i-a și dat papucii lui Cosmin Isăilă și s-a întors la Culiță. Normal, Culiță a făcut, între timp, toate demersurile pentru a-și liniști familia, mai ales că cei din partea lui au făcut-o praf pe Carmen când era în divorț de el”, ne-a mai spus sursa citată despre ce se petrecea între Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp.

”Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au decis să meargă, din nou, la Biserică, să își sfințească verighetele la care au renunțat după divorț. Ea este convinsă că dacă va face acest pas, lucurrile se vor liniști între ei, mai ales că ea este foarte credincioasă. După ce vor face acest pas și vor fi, din nou, uniți în fața lui Dumnezeu, iar apoi se vor muta împreună Carmen vrea să treacă la următorul pas, iar Culiță pare chiar încântat de idee. M;ai exact, carmen își dorește un copil, simte că ar fi momentul și este convinsă că nu va lipsi prea mult de pe scenă. Iar Culiță a acceptat tot ce a cerut Carmen, de aceea au și decis să se afișeze atât de mult în vacanță, deja ei o numesc lună de miere”, ne-a spus, în exclusivitate, o persoană apropiată de Carmen de la Sălciua și de Culiță Sterp, cei doi dând, clar, uitării toate scandalurile din trecut.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Nominalizare surpriză la Survivor România. Faimoșii și-au schimbat strategia și nu au votat pentru eliminare o „verigă slabă”. „Îmi plânge sufletul!”

Sexy Fachira, videoclip incendiar! Ce face ca să se promoveze în plină pandemie

Drama lui Marius Crăciun de la Survivor România. Familia este cea mai de preț comoară pentru Războinic

Horoscop saptamanal 1-7 Martie 2021: Balanțele vor avea o saptamana perfecta

AUR face anunţul serii! Cutremur pe scena politică. Jaf de milioane de euro

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Fantoma lui Marilyn Monroe surprinsă într-un filmuleț pe TikTok

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies