Carmen de la Sălciua îl face praf pe Culiță Sterp: ”Bine că nu pune și poze cu mine din momente intime că, cine știe?, poate are și din-alea ” EXCLUSIV

Divorțul dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp devine din ce în ce mai tensionat, relațiile dintre cei doi înrăutățindu-se după ce el a dezvăluit că artista l-ar fi înșelat cu cel mai bun prieten al lui.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Revoltată de cele spuse de (încă) soțul ei, Carmen de la Sălciua a decis să îl pună la punct pe Culiță Sterp și, mai mult decât atât, să demonstreze că afirmațiile lui sunt false.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, sătulă să îl mai tolereze pe Culiță Sterp! ”Îl târăsc prin tribunale și după divorț”,

Citeste si: Se încing lucrurile în divorţul anului! Scandalul dintre Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua devine serios! ”Dovezile sunt clare, l-a înşelat”

Citeste si: Culiţă Sterp a ajuns pe mâna doctorilor! A avut nevoie de tratament cu injecţii

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

”El nu poate vorbi despre moralitatea mea. Nu de altceva, dar eu am făcut tot ce am putut ca să ne salvăm relația. După scandalul de la Reșița (cel în care Culiță Sterp ar fi fost agresat pentru că s-ar fi încurcat cu o femeie, n. red.) eu am fost cea care, deși știam ce s-a întâmplat, am ieșit public și l-am apărat. Eu am fost cea care, de fapt, i-am dat ocazia să devină cineva.

Am tras de el cât am putut să facă cursuri de canto, să îl ajut să facă o carieră. Nu voiam să ascult de nimeni care îmi spunea să merg doar eu la cântare, că lor nu le place de Culiță. Insistam, îl duceam peste tot. Știam că m-a înșelat, dar am trecut peste, încercam să fac în așa fel încât relația să meargă, am sacrificat totul. Nu ascultam de nimeni când mi se spunea ceva rău de el”, ne-a spus, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua.

Cu toate acestea, ne-a mai spus, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua, până la urmă ”s-a umplut paharul”. ”Când am văzut că relația noastră nu se mai poate repara, am decis să ne despărțim. Am fost înșelată cu prea multe femei, multe mi-au spus, am vorbit cu aproape toate, chiar dacă sunt foarte puține care au recunoscut public că i-au fost amante. Acum, văd eu, el încearcă să mă facă în toate felurile, scoate mesaje pe care le-am dat cu alt bărbat, după ce nu am mai fost împreună cu el, doar din răzbunare. Bine că nu pune și poze cu mine din momente intime, că, cine știe, poate are și din-alea... Adică, nu pot să înțeleg cum poate fi așa... bărbat, cum poate să spună lucrurile astea despre mine, având în vedere că, timp de trei ani, a avut numai de câștigat de pe urma mea și i-am fost, totuși, soție. Adică, sincer, am impresia că în felul în care se comportă, tot el se descalifică”, ne-a mai spus Carmen de la Sălciua.

 

Carmen de la Sălciua nu mai vrea să îl vadă pe Culiță Sterp

După ce Culiţă Sterp a făcut o serie de declaraţii şocante cu privire la moralitatea soţiei sale, Carmen de la Sălciua este atât de supărată încât nici nu mai vrea să audă de el. ”Carmen este disperată că trebuie să dea, din nou, nas în nas cu el. Nu îl mai suportă, se simte trădată, înşelată şi batjocorită de bărbatul pe care ea l-a iubit la nebunie. Dar, în perioada asta, ea este nevoită să îi suporte prezenţa pentru că au o serie de obligaţii artistice împreună. Ea nu era încă hotărâtă să divorţeze şi au luat, împreună, nişte cântări, şi au de cântat împreună, de Crăciun. De fapt, au cântări până prin 2019 la jumătate, iar Carmen nu ştie cum să scape de ele”, ne-a spus o apropiată de-ale cântăreţei.

Mai mult decât atât, în ultima vreme, Carmen de la Sălciua a luat o decizie drastică cu privire la cariera ei artistică. ”Nu mai vrea să accepte nicio cântare în compania lui Culiţă. Adică, a pus, clar, problema de ori ea, ori el. Împreună, sub nicio formă. Nu poate să îl mai vadă în ochi, darămite să cânte, să danseze, să zâmbească pe aceeaşi scenă. Este o femeie rănită şi, normal, decizia ei e de înţeles”, ne-a mai spus sursa citată.

“Nu îmi vine să cred că Dumnezeu mi-a dat putere să trec aşa uşor peste, deşi în sufletul meu este o durere mare. Nu mă aşteptam să fiu aşa tratată de omul de lângă mine. Sunt dezamăgită, dar voi trece cu bine peste. Sunt o femeie puternică, luptătoare şi credincioasă. Tot răul spre bine”, ne-a spus Carmen de la Salciua în ziua în care a depus actele  de divorţ.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Imagini WOW cu iubita lui Culiţă Sterp! Mihaela, star al unui show de tricouri ude, la mare Video

Sigur a uitat-o pe Carmen de la Sălciua! Am aflat cărei femei îi duce Culiţă Sterp buchete uriaşe de flori! Imagini BOMBĂ cu cel mai râvnit artist de muzică populară

Carmen de la Sălciua şi-a făcut o nouă schimbare de look: „M-a costat”

Zodii în care poți să ai cea mai mare încredere

Undă de șoc în Europa. A pus stăpânire pe aproape tot continentul. Dezastru în zeci de țări

Cum arată soția celebrului Valeriu Gheorghiță? Este extrem de frumoasă. Detalii neștiute despre coordonatorul campaniei de vaccinare

Capitala, în scenariul roșu. Măsurile care vor da peste cap viața bucureștenilor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies