Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce fostul ei soț, Culiță Sterp, a sărutat-o pe Simona de la Puterea Dragostei: „Când vine focul dorului...”

Culiță Sterp a sărutat-o pe Simona de la Puterea Dragostei. Ce a publicat Carmen de la Sălciua, fosta lui soție, imediat după.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

In articol:

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au format un cuplu timp de mai bine de trei ani și au fost soț și soție un an. Toată lumea credea că cei doi aveau relația perfectă, mai ales că aveau multe melodii scoase împreună și cântau împreună la petrecei, părând un cuplu demn de invidiat.

Din păcate, lucrurile între Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp nu erau deloc așa cum păreau. Cei doi au încercat să păsrteze aparențele până în momentul în caer au luat o decizie, aceea de a se despărți. A trecut un an de la separarea celor doi, însă unii dintre fani încă mai speră la împăcarea lui Culiță Sterp și a lui Carmen de la Sălciua, cei doi fiind considerați cel mai reușit cuplu din lumea muzicii de petrecere.

fara descriere

Culiță Sterp a sărutat-o pe Simona de la Puterea Dragostei

Culiță Sterp a intrat în casa Puterea Dragostei dintr-o glumă, dar a pus ochii pe Simona. Tânăra concurentă a reușit să-l vrăjească pe artist. 

fara descriere

Carmen de la Sălciua nu a mai făcut de mult afirmații legate de fostul ei soț. După ce la televizor au apărut imagini cu el și Simona în tandrețuri, artista a publicat pe pagina ei de Instagram o fotografie de la filmările pentru cel mai recent videoclip al ei. În dreptul ei, a scris câteva versuri din piesa pe care o promovează acum. „Ia spune-i, soare/ Ce arde asa tare/ Cand vine focul dorului...” a scris Carmen de la Sălciua pe pagina ei de Instagram.

Citeste si: Ce a făcut Carmen de la Sălciua după ce Culiță Sterp a intrat în casa Puterea Dragostei

fara descriere

Culiță Sterp, mesaj pentru Carmen de la Sălciua

În urmă cu doar două zile, la un an după ce s-a separat de fosta lui soție, Culiță Sterp i-a transmis acesteia un mesaj.

„Azi este un an, an în care s-au întâmplat extrem de foarte muulte conflicte, cuvinte, (etc). Treaceau zile, nopţi, luni, săptămâni, chiar ani, trei ani, în care eu credeam că ești a opta minune din întreaga lume, erau si momente in care mai ziceam ca se oprește timpul cand ești cu mine. Acum, azi am luat totul pe un alt drum și poate că e mai bine așa”, a scris artistul pe pagina lui de Facebook, pentru Carmen de la Sălciua.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate