Carmen de la Sălciua și-a pus tot sufletul în noul proiect! A primit un cadou care a dat-o pe spate

Vedete

Carmen de la Sălciua și-a pus tot sufletul în noul proiect! A primit un cadou care a dat-o pe spate

Carmen de la Sălciua, de la despărțirea de Culiță Sterp, pare să își fi reorganizat total prioritățile. Iar cum în această perioadă, cariera ei, ca a tuturor celorlalți artiști, a fost în stand-by, Carmen de la Sălciua s-a apucat de un proiect tare drag sufletului ei.

Mai exact, Carmen de la Sălciua a decis să își renoveze și să își rearanjeze apartamentul în care locuiește în Alba Iulia, locul în care, pe când era căsătorită cu Culiță Sterp, îl împărțeau.

Citeste si: Carmen de la Sălciua a fost luată la mișto pentru că, din cauza operațiilor estetice, nu mai seamănă cu mama ei: „Pe tine te mai recunosc părinții la cât te-ai modificat?”

Citeste si: Carmen de la Sălciua, de urgență în București! ”Mă duc la clinică”

Citeste si: Carmen de la Sălciua implicată într-un scandal uriaș

Acum însă, din apartamentul în care a locuit alături de fostul ei soț, Carmen de la Sălciua nu a mai lăsat nimic, renovarea apartamentului fiind una totală și, ssusțin sursele noastre din preajma cântăreței, a costat enorm. ”Carmen de la Sălciua a băgat enorm de mulți bani în acel apartament din Alba Iulia, dar, e adevărat, totul este făcut așa cum și-a dorit ea, totul este la comandă, iar decorațiunile și accesoriile din el sunt făcute

așa cum și-a dorit ea. Nu a interesat-o decât ca acel apartament să se transforme în casa visurilor sale”,
ne-a spus un prieten de-al lui Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua a primit cadou de casă nouă

Mai mult chiar, Carmen de la Sălciua a confirmat, în repetate rânduri, că și-a dorit foarte mult să locuiească într-o casă a visurilor sale, motiv pentru care și-a și investit o bună parte din economii în respectivul apartament.

”Lucrez la cel mai frumos “proiect “ al vieții mele ...si abia aștept sa va arat rezultatul final”, spune Carmen de la Sălciua, recunoscând că va mai dura până ce totul va fi pus în perfectă ordine, așa cum își dorește ea. Iar zilele trecute, Carmen de la Sălciua a primit și primul cadou de casă nouă, de la un amic apropiat, darul cu pricina lăsând-o fără glas. ”Primul cadou de casă nouă! Am rămas fără cuvinte! Mulțumesc bunului meu prieten”, a notat Carmen de la Sălciua, cadoul care a dat-o pe spate fiind un tablou cu ea, realizat în creion, de un artist talentat.

 

Carmen de la Sălciua are iubit după ce l-a părăsit pe Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua a făcut lumină în cazul situației sale amoroase cu o declarație cât se poate de explicită, chiar dacă nu i-a dat numele bărbatului care ”e în teste”. ”Simt că viața mea se îndreaptă într-o direcție bună. O direcție în care să nu ma sufăr, în planul acela... Și, promit, dacă fac a doua nuntă, vouă vă dau exclusivitatea, voi veți ști ce se petrece primii.

De ce am șters pozele cu Culiță de pe Instagram și de ce nu îl ma urmăresc? Păi, normal, cred că era cazul să fac și acest pas. Adică, relația noastră este istorie, iar, sincer, cred că nimănui nu i-ar cădea prea bine să știe că celălalt mai ține legătura cu fostul, că se uită la el, pe Instagram, pe Facebook...”, ne-a mai spus Carmen de la Sălciua, dezvăluind astfel că, acum, are pe cineva de dragul căruia l-a uitat definitiv pe Culiță Sterp.

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cum se înțelege, de fapt, fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc: „Am fost supărată”- radioimpuls.ro

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, divorț cu scandal, împăcare discretă și despărțire controversată

După ce au apărut primele imagini de la ziua de naștere de anul trecut ale frumoasei Carmen de la Sălciua, publicate în exclusivitate de WOWbiz.ro, în care Culiță Sterp părea să fie amfitrionul petrecerii, cei doi au refuzat să comenteze relația pe care o au timp de câteva săptămâni. Într-un final, după îndelungi negocieri, cei doi au recunoscut că sunt împreună. De altfel, au aflat reporterii WOWbiz.ro, între Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua se purtau discuții, pe ascuns, cu câteva săptămâni înainte ca relația lor să se concretizeze.

”Carmen și Culiță vorbeau pe ascuns, la telefon. Bănuiesc că el a contactat-o pe Carmen, iar ea a fost fericită că s-a întâmplat așa. Au vorbit destul de mult, o făceau de fiecare dată când aveau câteva momente libere, de singurătate. Atunci au deschis discuția despre împăcare, iar Carmen i-a pus câteva condiții”, ne-a spus, în exclusivitate, o persoană apropiată din preajma celor doi.

Mai mult decât atât, pentru a o convinge pe Carmen de la Sălciua de intențiile sale cât se poate de onorabile, Culiță Sterp a făcut și o serie de gesturi care i-au dovedit artistei că nu se joacă. Dar cu toate acestea, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp nu au rezistat prea mult împreună și s-au despărțit de curând.