Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, în vacanță în Elveția! Celebrul cuplu e mai fericit ca oricând: „Ai fost puterea mea atunci când…”

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp sunt împreună în vacanță, în Elveția.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp formează unul dintre cele mai populare cupluri din industria muzicii de petrecere. Cei doi foști soți au divorțat în urmă cu mai bine de un an și jumătate și au lansat acuzații grave unul la adresa celuilalt. Ea s-a cuplat cu unul dintre bunii lui prieteni, iar el a încercat să o uite fără succes.

În urmă cu câteva luni, Carmen de la Sălciua s-a despărțit de Cosmin Isăilă și, însă de atunci, au apărut zvonuri legate de o posibilă împăcare cu fostul ei soț, Culiță Sterp. La nunta surorii lui, au apărut împreună, dar după petrecere au evitat să mai facă publice imagini cu ei împreună, ceea ce i-a făcut pe fani să creadă ce s-ar fi despărțit.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, în vacanță în Elveția

În urmă cu puțin timp, Carmen de la Sălciua a publicat pe pagina ei de Instagram câteva fotografii în care apare alături de Culiță Sterp. Sunt mai fericiți și mai îndrăgostiți ca oricând, iar dovada o face chiar descrierea pe care ea a pus-o în dreptul imaginilor. „Unicul”, a scris ea, alături de simbolul infinitului, semn că relația este cât se poate de serioasă și că despărțirea i-a făcut să-și dea seama că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Citeste si: Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au apărut de mâna la o petrecere! Toată lumea a întors capul după ei

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp

La InstaStory, Carmen de la Sălciua i-a dedicat și o melodie lui Culiță Sterp. Este vorba despre celebra piesă „Because you loved me” (n.r. - Pentru că m-ai iubit) a lui Celine Dion. „Ai fost puterea mea atunci câdn eram slabă, ai fost vocea mea atunci când nu puteam vorbi” sunt versurile prin care ea a ales să împărtășească cu fanii ei cât de mult îl iubește pe fostul ei soț.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate