Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp "se bat" în parteneri! După ce sexy-artista şi-a prezentat noul bărbat din viaţă, fostul ei soţ i-a ”întors-o” şi şi-a dus ”jumătatea” în Dubai

Carmen de la Sălciua a anunţat, de curând, că are un nou partener. Nu iubit, ci partener de scenă. Normal, fostul ei soţ, ”atins” probabil în orgoliul său, a răspuns imediat atactului subtil şi, fără să stea pe gânduri, şi-a găsit şi el ”jumătatea”.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Doar că, dacă Carmen de la Sălciua s-a mulţumit să îl prezinte doar, Culiţă a dorit să facă o mică ”aroganţă”. Aşa că, fără să stea pe gânduri, a decis să îşi ducă parteera de duet în Dubai, pentru a filma un videoclip acolo.

Mai exact, de curând, alături de Culiţă Sterp a apărut o tânără artistă, mai puţin cunoscută, dar frumuşică foc.

Şi, cum fostul soţ al celei mai sexy artiste de muzică populară avea nevoie, pentru a-şi asigura succesul, de o prezenţă plăcută alături, Culiţă nu a stat pe gânduri şi i-a propus Andreei Ardeleanu să îl acompanieze şi să îi devină partenerră, lucru pe care aceasta, aşa cum era de aşteptat, l-a acceptat cu plăcere.


Şi, atunci când se pune la punct o colaborare serioasă, se fac şi anumite sacrificii, Culiţă a luat-o pe aceasta, alături de echipa lui, în Dubai, loc în care cei doi filmează un videoclip care va fi lansat pe piaţă cât de curând. De altfel, spun sursele noastre, Culiţă a căutat mult până să o găsească pe Andreea – absolvente a unei facultăţi de muzică religioasă – el ducând negocieri cât se poate de serioase pentru a ”rezolva” problema înlocuirii celebrei Carmen de la Sălciua.


Carmen de la Sălciua, melodie cu Mihai Sicoe

"Dragii mei, o melodie dragoste alături de Mihai Sicoe, o voce deosebită, dedicată tuturor îndrăgostiţilor! Sper să vă placă! Eu compun melodii pentru suflete şi mi-ar plăcea să

nu asociaţi aceste lucruri pe care le pregătesc pentru voi cu o parte din trecutul meu! Mi-ar plăcea să vă bucuraţi de această melodie, fiecare are loc sub soare, sănătate să fie să le putem face şi duce pe toate", a scris, pe Facebook, Carmen de la Salciua.

"Eu cu Carmen de la Salciua suntem prieteni şi colegi de mulţi ani de zile, o apreciez enorm de mult pentru caracterul ei deosebit şi profesionalismul de care dă dovadă în fiecare zi şi la fiecare eveniment.

Ţin să precizez că la foarte multe evenimente veneau oameni şi mă rugau să colaborez cu Carmen: "Vocile vostre se potrivesc de minune", aşa îmi spuneau mulţi... aşa că am hotărât împreună cu Carmen să le oferim tuturor fanilor o melodie pentru sufletele lor", a declarat Mihai Sicoe.

Divorţ cu scandal între Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp

Carmen de la Salciua şi Culita Sterp formau unul dintre cele mai iubite cupluri din muzică populară de la noi, însă, cei doi artişti au decis să-şi spună adio.

Aşa că, la un notar din Alba Iulia, Carmen de la Salciua şi Culita Sterp s-au despărţit, definitiv după ce şi-au depus semnăturile pe actele care oficializează divorţul lor.

“Nu îmi vine să cred că Dumnezeu mi-a dat putere să trec aşa uşor peste, deşi în sufletul meu este o durere mare. Nu mă aşteptam să fiu aşa tratată de omul de lângă mine. Sunt dezamăgită, dar voi trece cu bine peste. Sunt o femeie puternică, luptătoare şi credincioasă. Tot răul spre bine”, ne-a spus Carmen de la Salciua în ziua în care a depus actele.

“Carmen a fost dărâmată în momentul în care a aflat că el ar fi avut o relaţie cu o altă femeie în timp ce ei erau împreună. Atunci au început şi certurile între ei, chiar dacă, la prima vedere, păreau un cuplu unit, dar totul era doar de faţada, între ei fiind o situaţie extrem de tensionată. Acum, Carmen nici nu mai vrea să audă de vreo împăcare, nu se pune problema. Simte că a fost trădată prea des, prea mult, aşa că nici nu vrea să îl audă pe Culita”, ne-a spus o sursă apropiată fostului cuplu care a făcut senzaţie în lumea muzicii populare.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

NIMENI nu ştia ASTA despre Carmen de la Sălciua! Este INCREDIBIL ce poate face artista în doar 15 minute! Secretul a fost dezvăluit

Câţi bani câştigă Carmen de la Sălciua la cântări! Artista primeşte sume fabulose

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

Lovitură cruntă pentru AUR! Dezvăluirea care îi scoate din joc. Ar prăbuşi ţara

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Exclusiv EvZ. Bătălia pentru casele și terenurile din Kiseleff. Azi, Hotelul Triumf

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies