Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp vor petrece Crăciunul împreună! Ce anunţ au făcut

Veste incredibilă pentru fanii lui Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp! Cei doi îşi vor petrece Crăciunul împreună.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Chiar dacă cei doi au divorţat, Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp îşi vor petrecere sărbătorile de Crăciuni, împreună, la un eveniment. Evenimentul va avea loc în Serbia, pe data de 26 decembrie. Anunţul a fost făcut pe social media, iar fanii s-au bucurat extraordinar de mult.

Divorţ cu scandal între Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp

Carmen de la Salciua şi Culita Sterp formau unul dintre cele mai iubite cupluri din muzică populară de la noi, însă, cei doi

artişti au decis să-şi spună adio. Aşa că, la un notar din Alba Iulia, Carmen de la Salciua şi Culita Sterp s-au despărţit, definitiv după ce şi-au depus semnăturile pe actele care oficializează divorţul lor.

“Nu îmi vine să cred că Dumnezeu mi-a dat putere să trec aşa uşor peste, deşi în sufletul meu este o durere mare. Nu mă aşteptam să fiu aşa tratată de omul de lângă mine. Sunt dezamăgită, dar voi trece cu bine peste. Sunt o femeie puternică, luptătoare şi credincioasă. Tot răul spre bine”, ne-a spus Carmen de la Salciua în ziua în care a depus actele.

“Carmen a fost dărâmată în momentul în care a aflat că el ar fi avut o relaţie cu o altă femeie în timp ce ei erau împreună.

Atunci au început şi certurile între ei, chiar dacă, la prima vedere, păreau un cuplu unit, dar totul era doar de faţada, între ei fiind o situaţie extrem de tensionată. Acum, Carmen nici nu mai vrea să audă de vreo împăcare, nu se pune problema. Simte că a fost trădată prea des, prea mult, aşa că nici nu vrea să îl audă pe Culita”, ne-a spus o sursă apropiată fostului cuplu care a făcut senzaţie în lumea muzicii populare.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ce salariu are Patriarhul Daniel? S-a aflat câţi bani încasează în fiecare lună

Caz tulburător în Bihor: Doi bărbaţi au fost arestaţi după ce au omorât un om - Au legat cadavrul şi l-au aruncat în apă ca să-şi şteargă urmele

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop 21 Ianuarie 2021: astazi, pentru Scorpioni, surprizele nu au oprire

Borcea e în stare de ȘOC! Boala îngrozitoare de care suferă de 20 de ani

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Istoria secretă. Au românii vocația trădării? Ce spun germanii?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies