Carmen de la Sălciua și iubitul ei nu se mai ascund! Prima imagine oficială publicată de cuplu: „Ne potrivim”

Carmen de la Sălciua și iubitul ei au publicat prima imagine împreună.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Carmen de la Sălciua trece petrin-o perioadă foarte dificilă, divorțul dintre ea și Culiță Sterp transformându-se într-un adevărat război. El a acuzat-o de infidelitate, povestind că l-a înșelat cu unul dintre cei mai buni prieteni ai lui. Cântăreața s-a apărat spunând că, deși este într-o relație cu prietenul soțului ei, povestea lor de dragoste ar fi început abia după ce ea și artistul nu mai locuiau împreună.

Deși a fost atacată dur de către sora lui Culiță și imagini compromițătoare cu ea și mesajele pe care le-a schimbat cu iubitul ei au ieșit la iveală, artista are alături de ea persoane care o iubesc. Unul din oamenii care îi sunt sprijin în aeste momente este chiar Cosmin Isăilă, cel care până acum câteva luni era ca un frate pentru Culiță. Pentru că nu își mai ascund relația, cei doi îndrăgostiți au decis să facă publică pe internet prima imagine cu ei în postura de cuplu.

fara descriere

„Ne potrivim?”, a scris Cosmin în dreptul imaginii pe care a împărtășit-o cu prietenii de pe Instagram. Și pentru ca lucrurile să fie clare, el a publicat și o imagine în care apare doar Carmen de la Sălciua, iar în dreptul ei a scris mesajul „Doar a mea”.

Citeste si: Carmen de la Sălciua îl dă în judecată pe Culiță Sterp! ”Pentru toată defăimarea mea ca om, ca artist, ca femeie, se va ocupa legea”! De ce riscă solistul pușcăria?

Citeste si: Carmen de la Sălciua, demolată! Cumnata ei a arătat dovezile că l-a înșelat cu cel mai bun prieten al lui

Citeste si: Carmen de la Sălciua şi-a cumpărat bolid roz cu care întoarce toate privirile! "Îmi plac maşinile puternice, mi-am dorit mult să o cumpăr pe aceasta"

fara descriere

Carmen de la Sălciua a povestit cum a început relația ei cu noul iubit 

”După ce m-am despărțit de Culiță Sterp, după câteva luni, am început o relație. El, mai întâi, mi-a fost amic, mă consola. E blând, e bun și mi-a dat exact ceea ce aveam nevoie. Adică liniște, bucuria de a avea un sprijin adevărat lângă mine. El nu vrea să profite nicio secundă de mine, preferă să fie discret, nu vrea să se afirme pe spatele meu. De aceea, de altfel, nici nu ne prea afișăm, preferăm să ne trăim, în liniște povestea”, a povestit ea. 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate