Carmen Harra a devenit vecină cu Adriana Bahmuţeanu! Celebra prezicătoare şi-a recuperat imobilul pentru care s-a judecat 11 ani DEZVĂLUIRI

Carmen Harra a devenit vecină cu Adriana Bahmuţeanu în Bucureşti, după ce şi-a recâştigat imobilul despre care spunea că i-a fost furat.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Carmen Harra şi Adriana Bahmuţeanu au devenit vecine de bloc, după ce cunoscuta prezicătoare a reuşit să demonstreze în instanţă că imobilul pe care-l deţinea în Bucureşti i-a fost luat prin acte false. Harra deţine în acest moment un apartament la primul etaj în centrul Bucureştiului, pe Bulevardul Mihail Kogălniceanu şi este ”la câteva balcoane”, pe acelaşi nivel, cu fosta doamnă Prigoană.

Povestea apartamentului din Bucureşti este una care a început în 2007, atunci când Harra a angajat un agent imobiliar să-l vândă în schimbul a 100.000

euro. Acesta l-a vândut însă a încasat toţi banii cu ajutorul unor acte false. Apartamentul a trecut, în următorii ani, pe la mai mulţi proprietari, unii de bună credinţă, care chiar au făcut credit pentru a-l achiziţiona.

După ani lungi de procese, Harra a reuşit să demonstreze că a fost înşelată însă chiar şi aşa, coşmarul nu s-a încheiat în totalitate. Prezicătoarea vedetelor a ajuns în acest moment în punctul în care solicită modificarea cărţii funciare în aşa fel încât ea să apară ca proprietar şi scoaterea cumpărătorilor din aceasta.

Procesul durează deja de un an şi este încă departe de finalizare.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce spune Carmen Harra despre relatia dintre Tristan Tate si Bianca Dragusanu

Carmen Harra a fost in vacanta la Paris pentru ca piramida de la Luvru atrage energii dimensionale! Clarvazatoarea s-a dus si la cabaretul Moulin Rouge!

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Aroganța de milioane de euro a lui Ion Țiriac. Nu o să îți vină să crezi ce a făcut!

Alertă meteo ANM! Iarna face ravagii în România! Vreme infernală în mai multe zone

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

România are și astăzi o graniță stabilită de Hitler! Istoria secretă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies