Carmen Harra a prevăzut pandemia de coronavirus. Ce spunea că se va întâmpla cu România

Carmen Harra a prevăzut încă de anul trecut că se va ajunge la o cumpănă în acest an, însă a vorbit și despre descoperiri medicale importante.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Carmen Harra a prevăzut încă de anul trecut că se va ajunge la o cumpănă în acest an, însă a vorbit și despre descoperiri medicale importante.


In articol:

În vârstă de 64 de ani, fosta solistă de muzică ușoară Carmen Harra, a devenit faimoasă în ultimii ani prin sutele de previziuni pe care le-a făcut legate de cele mai importante evenimente petrecute de-a lungul timpului.

Într-un interviu pentru WOWbiz.ro, Carmen harra a vorbit în toamna anului trecut și despre evenimentele din acest an. Fără a spune exact că ne va aștepat o încercare atât de grea, Carmen Harra avea să prevestească cumpăna, despre care spune că va fi ”un șoc cumplit”.  

Citeste si: Carmen Harra, profetie cutremuratoare despre Romania. Ce se va intampla dupa ce oamenii au iesit in strada? "Din pacate, urmeaza o tragedie"

Citeste si: Alex Bodi, lovitură fatală pentru Bianca Drăgușanu. S-a aflat tot - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

”Trebuie ceva să ni se întâmple ca să ne trezească, ceva la nivel global, ca să ne unească. Noi suntem la nivelul de haos colectiv, la nivel mental, deci, ca noi să facem un pas înainte, trebuie să ne unim colectiv, o gândire unitară, pentru binele global.

O să ajungem la o extremă, la o barieră, la ceva ce nu putem sa vedem ceva mai rău de atât...Am ajuns la o cumpăna. Nu văd un război cu arme de foc, cu bombă. Vom supraviețui, dar vom trece printr-un șoc cucmplit, printr-o perioadă de zbucium, vor fi pierderi de vieți. Sunteți (n.red se referea la România) mai bine decât alte țări din Europa, mai puțin afectați, sunteți protejați”, spunea Carmen Harra în toamna lui 2019.

Citeste si: Suntem în pericol! Profeția lui Nostradamus privind izbucnirea unui Al Treilea Război Mondial, pe cale să se împlinească

Citeste si: Carmen Harra a prezis divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea. Ce a spus despre relația lor în urmă cu patru ani

Carmen Harra spunea că în 2020, cercetătorii vor găsi leacul pentru diverse boli mortale

Pe de altă parte, tot anul trecut spunea că începând cu 2020, cercetătorii vor reuși să găsească antidotul pentru diferite boli mortale și nu numai; cancerul, virusul HIV și diabetul, dar și scleroza multiplă sunt patru dintre maladiile la care omenirea va avea o rezolvare. Să sperăm că previziunile ei se refreau și la descoperiri privind noul coronavirus care a lovit omenirea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

L-au creat în laborator?! Informația despre COVID-19 care dă totul peste cap: NU e o teorie a conspirației

E oficial! Veste bună pentru români! Președintele Klaus Iohannis a anunțat redeschiderea piețelor. Când intră în vigoare măsura

Profețiile lui Carmen Harra: „Noul Mesia s-a născut de Paște! Când va împlini 33 de ani, el va...”

Carmen Harra îl face praf pe Donald Trump, președintele Statelor Unite! Declarațiile ei pot duce la un scandal diplomatic

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies