Carmen Harra a prezis divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea. Ce a spus despre relația lor în urmă cu patru ani

Carmen Harra a știut de la bun început că relația dintre Andreea Bălan și George Burcea nu va dura o veșnicie.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Carmen Harra a prezis în urmă cu mai mulți ani că relația dintre Andreea Bălan și George Burcea nu va dur pentru foarte multă vreme, în ciuda celor doi copii pe care îi va avea. 

„În 2016 m-a întrebat cineva, ei chiar erau la început, vorbesc de patru ani în urmă și prima mea reacție a fost: este o relație de scurtă durată, o relație care nu o să meargă și ea este cea care o să pună punct foarte curând acestei relații, dar vor avea doi copii. Și exact așa s-a întâmplat. A avut acești doi copii, dar relația nu avea cum să continue și să supraviețuiască energetic pentru că ei doi, din punct de vedere energetic nu erau dloc compatibili și iată că compatibilitatea asta și-a spus cuvântul la un moment dat. Nu cred că se poate face nimic la ora actuală, să găsească o soluție ca acești copii să aibă și tată și mamă și să se înțeleagă, să rămână prieteni, pentru că asta le rămâne de făcut.”, a declarat Carmen Harra. 

Citeste si: George Burcea, soțul Andreei Bălan, prima apariție publică după scandalul cu drogurile și despărțirea | EXCLUSIV

Citeste si: Prima reacţie a lui George Burcea după ce şi-a luat tot din casa Andreei Bălan: "Aș muri cu tine de gât"

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Andreea Bălan, prima reacție despre divorțul de George Burcea: „Este adevărat”

Carmen Harra, despre George Burcea: El e un băiat foarte bun, dar într-o căsnicie trebuie să te potriveşti 

Prezicătoarea Carmen Harra a fost sceptică de la bun început în legătură cu fostul soț al Andreei Bălan. Pe vremea când relația lor era la început, Carmen Harra a săus despre George Burcea că este foarte diferit de Andreea Bălan, drept urmare, relația lor nu va fi una de lungă durată. 

„Numerologic vorbind, nu se pot acomoda unul cu celălalt. 7 cu 6 se bat cap în cap şi înseamnă o relaţie foarte dificilă, o relaţie toxică. Pe undeva s-ar completa, dar potrivirea între aceste două numere e imposibil de realizat. Nu sunt de mult împreună şi nu ştiu cât de mult vor rezista. E genul de relaţie pentru care trebuie să lucreze amândoi ca să meargă. Sunt doi oameni care văd lumea diferit; sunt atât de diferiţi încât e greu să reziste în timp. Nu văd un mariaj cu acest bărbat, ci doar o relaţie. El e un băiat foarte bun, dar într-o căsnicie trebuie să te potriveşti. Anul acesta nu-l prea ajută pe el pentru că e unul mai dificil. E un tip familist, generos, dintr-o bucată, norocos din multe puncte de vedere, inclusiv material. El i-ar putea fi un sprijin în viaţă dacă ea vrea să balanseze. Decizia acestei relaţii îi aparţine doar ei”, declara Carmen Harra în urmă cu mai mult timp. 

Carmen Harra a prezis că Andreea Bălan și George Burcea vor avea doi copii 

Referitor la mariajul dintre Andreei Bălan, prezicătoarea a spus că ea va avea doi copii. 

„Ea trebuie să aibă doi copii, fată şi băiat – nu ştiu care vine primul, dar cel mai probabil va avea un băiat. Rămâne de văzut dacă ambii copii ai Andreei vor fi cu acelaşi bărbat. Aici intervine liberul arbitru, e decizia ei. Dacă în următorii doi ani lucrurile nu merg bine, Andreea va decide să meargă pe drumul ei şi, apoi, să fie într-o altă relaţie. Nu vreau să le prevestesc despărţirea chiar acum, însă numerologia îi avertizează. În codul ei, ea are doi copii şi două mariaje. Profesional, are un an foarte bun din iulie încolo, continuându-şi succesul. Faptul că va avea un copil nu o încurcă deloc. De fapt, ea şi-ar dori o stabilitate şi pe plan sentimental şi ar putea să o aibă, însă preferă o viaţă tumultuoasă şi să fie mereu în centrul atenţiei. Are calităţi şi un suflet mare, dar trebuie să îşi balanseze dorinţele, câteodată duse la extrem, cu realitatea în care trăim”, a mai spus Carmen Harra. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Breaking news! Ludovic Orban renunţă la mandatul de premier desemnat

Andreea Bălan, anunț despre căsnicia ei cu George Burcea: "Ce s-a scris în presă e adevărat"

Alimentele minune pentru glicemie! Pot reduce riscul diabetului. Cum le consumi corect

Ana Morodan, de urgență la spital: „Aveam un sfert de deget în pungă”

Blestemul trupei Andre! După ce au urcat din nou pe scenă împreună, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, din dezastru în dezastru

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies