Carmen Harra, despre Denisa Manelista: "Sufletul ei este acum intr-o mare incarcatura"

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriereCarmen Harra a fost invitata la un post de televiziune sa vorbeasca despre situatia de viata si de moarte cu care se confrunta Denisa Raducu. Tacerea din partea familiei, dar si agravarea starii de sanatate a artistei din ultima saptamana, i-a facut pe multi fani si nu numai sa isi puna tot mai multe semne de intrebare.
Carmen Harra a marturisit ca trairile Denisei din aceste momente sunt apasatoare, cu atat mai mult cu cat artista se indragostise de curand, de un barbat care in prezent traieste in Spania.

"Sufletul ei este acum intr-o mare incarcatura. De ce are iubire, dar nu poate sa isi continue firul vietii. Intrebarile ei trebuie sa fie foarte profunde si multiple. As vrea sa cred ca isi gaseste singura raspunsurile acolo. Trebuie sa isi dea seama de ce a venit aceasta boala, bolile in general sunt karmice. Noi stim si cand murim, inconstientul stie tot. Anticipam cel putin cu sase luni inainte momentul cand iesim din forma asta fizica. Numai ea poate sa decida si bineinteles divinitatea. Sa se intareasca, sa se faca bine. Miracolele exista, trebuie sa crezi in ele si asta e cel mai important", a spus celebra clarvazatoare.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate