Carmen Harra, premoniţie devastatoare! Vedeta din România care va muri: ”Întreaga lume va fi zguduită”

Clarvăzătoarea Carmen Harra are o premoniţie sumbră pentru România.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Clarvăzătoarea Carmen Harra are o nouă premoniţie îngrijorătoare. Carmen Harra susţine că anul acesta este guvernat de cifra 3, astfel vom vedea o manifestaţie de amploare în ţara noastră. 
 
„Anul 2019 este guvernat de cifra 3 şi de planeta Jupiter. Va fi un an de stabilitate, dacă ne gândim la Biblie, la Cruce, la Sfânta Treime, triughiul este cel mai stabil element. Anul acesta va fi un an de rezoluţie, în care multe dintre lucrurile începute în 2018 se vor rezolva în 2019. La 30 de ani de la Revoluţie, o să vedem o manifestaţie puternică în România, o schimbare de Guvern, de regim, aşa cum nu am mai văzut din 1989”, a susţinut Carmen Harra.
 
Totodată, clarvăzătoarea Carmen Harra susţine că în anul 2019 persoane important îşi vor pierde viaţa. Nu doar că planulurie economic şi politc vor fi zguduite, dar România trebuie să se mai aştepte la schimbări. De asemenea, clarvăzătoarea susţine că astfel de căderi pe care le va vedea ţara, nu au mai fost de zeci de ani. 
 
„Asta nu înseamnă că vor muri oameni, nu înseamnă că vor fi împuşcături, dar anul acesta întreaga lume va fi zguduită pe plan politic. 2019 va intra în istorie, la fel cum a făcut-o 1989, vom avea parte de nişte schimbări incredibile! Anul acesta va fi un dezastru economic. Căderi ca în 2019 nu s-au înregistrat de zeci de ani, probabil din 1929…S-au văzut deja, eu le-am anticipat cu un an înainte”, a mai adăugat clarvăzătoarea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate