Carmen Radulescu, amintiri tulburatoare despre Madalina Manole: “Cu doua luni inainte, m-a sunat…” VIDEO!

Carmen Radulescu a participat la spectacolul comemorativ organizat de artisti pentru regretata Madalina Manole. In culise, pana sa intre pe scena, artista si-a amintit cum a decurs ultima discutie avuta cu regretata cantareata.

Distribuie pe:

Autor: S.A.

Carmen Radulescu a participat la spectacolul comemorativ organizat de artisti pentru regretata Madalina Manole. In culise, pana sa intre pe scena, artista si-a amintit cum a decurs ultima discutie avuta cu regretata cantareata. (Cum a fost si ce s-a intamplat la slujba de comemorare, de la cimitir, a Madalinei Manole) 

Carmen Radulescu are amintiri tulburatoare despre Madalina Manole. Cu doua luni inainte ca artista sa se stinga din viata, intr-un mod atat de brusc si dureros, cantareata Carmen Radulescu a purtat o discutie telefonica cu ea. Curios este faptul ca, la momentul respectiv, Madalina Manole parea mai fericita ca niciodata.

Carmen Radulescu, amintiri tulburatoare. Madalina Manole era in al 9-lea cer de fericire cu doua luni inainte de moartea sa!

“Cu doua luni inainte de a trece in nefiinta, Madalina m-a sunat si mi-a spus: Carmen, ma rog la Domane, Doamne, sa-mi dea daca se poate doua, daca nu trei vieti ca sa ma bucur de tot ceea ce am realizat pana acum”, asta mi-a spus. Si, dupa doua luni sa aflam cu totii aceasta veste socanta despre ea... In rest, acum, ne dorim ca acest spectacol sa fie asa cum si-ar fi dorit Madalina sa fie.

Of, Domne, cate as mai avea de spus… Era normal sa se organizeze un astfel de eveniment la un an, la doi ani, la trei. Dar este bine ca s-a facut si acum. Cu totii ne dorim, noi, generatia mea, ne dorim tare mult sa ne iubeasca lumea si sa ne cheme toate televiziunile. Sa aparem, pentru ca lumea ne doreste. Si le spun tuturor sa ne iubeasca cat suntem in viata, nu dupa”, a spus cantareata Carmen Radulescu.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P