Carmen Șerban, la un pas de tragedie, după ce un incendiu i-a distrus brutăria

Artista a fost la un pas de tragedie, după ce un incendiu i-a distrus afacerea din Timișoara

CARMEN
Autor: Elena Popescu

In articol:

Carmen Șerban a fost invitată astăzi la o emisiune unde a povestit ce a pățit în perioada când încă nu era celebră și avea propria afacere cu pâine. A băgat 200 de pâini la copt în cuptor, iar când a vrut să verifice pâinea, flăcările au ieșit înspre ea. Atunci a pus mâna pentru a-și proteja fața și s-a ales cu arsuri destul de grave.

A ajuns la spital, unde a stat internată câteva zile. (Vezi și:  Carmen Şerban îl contrează pe Serghei Mizil în problema românilor din Italia care fug de coronavirus: „Buni sau răi, ai noștri sunt ai noștri și nu este OK ca să închidem ușile”)

Citeste si: Loredanei Chivu i-au „putrezit” fesele! Imagini șocante cu posteriorul siliconat al blondei- bzi.ro

La un pas de tragedia vieții

”Am muncit mult, am făcut încălțări, apoi mi-am deschis o brutărie la Timișoara, am făcut și contabilitate, nici nu mâ gândeam că voi deveni celebră și iubită, pentru că eu făceam muzică din pasiune, atât. Dar într-o zi, afacerea de la Timișoara s-a închis, căci după ce am făcut focul în cuptorul de pâine, aveam o brutărie, s-a auzit un zgomot și eu am mers să verific, iar când am deschis a venit o flacără pe mine, mi-a ars toată mână.

Norocul meu că acolo aveam niște lapte acru și mi-am băgat mână în el. În vreo 3-4 ani mi s-a vindecat mâna, deși o aveam toată în coajă. Probabil a fost înfundat coșul. Cred că Dumnezeu a fost și este mereu lângă mine. Cu brutăria nu s-a întâmplat nimic, nu era flacăra mare, dar am renunțat la tot ce era acolo, după acest incident. Am considerat că Dumnezeu mi-a dat un semn să plec și de acolo.
A fost o poveste de viață draguță, căci eu am muncit 10 ani ca să am primii bani din muzică”
, a spus Carmen Șerban în cadrul unei emisiuni TV.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mesaj dur al lui Carmen Șerban: ”Adevărul a început să prindă contur”

Carmen Şerban îl contrează pe Serghei Mizil în problema românilor din Italia care fug de coronavirus: „Buni sau răi, ai noștri sunt ai noștri și nu este OK ca să închidem ușile”

Lovitură dură pentru Carmen Șerban după ce a fost jefuită de 3.000 de euro și toate actele într-o țară străină: „Am intrat în panică”

Lidia Buble reacționează, după ce Răzvan a vorbit despre despărțirea lor

Toți românii care iau aceste medicamente sunt vizați. Ce se întâmplă de săptămâna viitoare

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti. Filmare de colecţie VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies