Carmen Șerban, la un pas de tragedie, după ce un incendiu i-a distrus brutăria

Artista a fost la un pas de tragedie, după ce un incendiu i-a distrus afacerea din Timișoara

Distribuie pe:

Autor: Elena Popescu

CARMEN
Carmen Serban[Sursa foto: Facebook]

Carmen Șerban a fost invitată astăzi la o emisiune unde a povestit ce a pățit în perioada când încă nu era celebră și avea propria afacere cu pâine. A băgat 200 de pâini la copt în cuptor, iar când a vrut să verifice pâinea, flăcările au ieșit înspre ea. Atunci a pus mâna pentru a-și proteja fața și s-a ales cu arsuri destul de grave. A ajuns la spital, unde a stat internată câteva zile. (Vezi și: Carmen Şerban îl contrează pe Serghei Mizil în problema românilor din Italia care fug de coronavirus: „Buni sau răi, ai noștri sunt ai noștri și nu este OK ca să închidem ușile”)

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

La un pas de tragedia vieții


In articol:

”Am muncit mult, am făcut încălțări, apoi mi-am deschis o brutărie la Timișoara, am făcut și contabilitate, nici nu mâ gândeam că voi deveni celebră și iubită, pentru că eu făceam muzică din pasiune, atât. Dar într-o zi, afacerea de la Timișoara s-a închis, căci după ce am făcut focul în cuptorul de pâine, aveam o brutărie, s-a auzit un zgomot și eu am mers să verific, iar când am deschis a venit o flacără pe mine, mi-a ars toată mână. Norocul meu că acolo aveam niște lapte acru și mi-am băgat mână în el. În vreo 3-4 ani mi s-a vindecat mâna, deși o aveam toată în coajă. Probabil a fost înfundat coșul. Cred că Dumnezeu a fost și este mereu lângă mine. Cu brutăria nu s-a întâmplat nimic, nu era flacăra mare, dar am renunțat la tot ce era acolo, după acest incident. Am considerat că Dumnezeu mi-a dat un semn să plec și de acolo. A fost o poveste de viață draguță, căci eu am muncit 10 ani ca să am primii bani din muzică”, a spus Carmen Șerban în cadrul unei emisiuni TV.

Urmatorul articol
Citește și:

Mesaj dur al lui Carmen Șerban: ”Adevărul a început să prindă contur”

Carmen Şerban îl contrează pe Serghei Mizil în problema românilor din Italia care fug de coronavirus: „Buni sau răi, ai noștri sunt ai noștri și nu este OK ca să închidem ușile”

Rețetă: Tocană de pui cu legume. Cea mai căutată rețetă: Care e ingredientul secret?

Lovitură dură pentru Carmen Șerban după ce a fost jefuită de 3.000 de euro și toate actele într-o țară străină: „Am intrat în panică”

Cum arată Carmen Șerban după ce și-a făcut mai multe operații estetice

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies