Carmen Simionescu apelează la medicul estetician?„ Sunt de acord”!

Carmen Simionescu vorbește despre operațiile estetice și despre ce ar schimba la aspectul său

Distribuie pe:

fara descriere

In articol:

Carmen Simionescu a recunoscut că deși nu a apelat până acum la niciun fel de operație estetică, nu este deloc împotriva acestor intervenții care ajută femeile să se placă pe ele însele.

În cadrul unui interviu acordat unui post de televiziune, Carmen Simionescu a dezvăluit ce nu ii place la aspectul său fizic.

"Dacă aș avea nevoie, pentru că noi femeile dacă avem un complex grav. Urechile sunt cam mari, așa mi se pare mie, mai ales când îmi prind părul sus.

Cred în faptul că dacă tu nu te simți bine cu tine e o problemă. Atunci sunt de acord cu aceste retușuri, dar în momentul în care ele sunt o problemă", a spus Carmen Simionescu.

Citeste si: Prețul incredibil al controversaților ochleari ai avocatei lui Radu Mazăre

 

Citeste si: Roxana de la Puterea dragostei, la un pas de accident! Ce a pățit fosta iubită a lui Iancu

Frumoasa brunetă a povestit despre motivul care a determinat-o să aleagă operația de cezariană

”Am oscilat foarte mult, dar în final am luat decizia de a naște prin cezariană. Sunt niște dureri pe care le scutești. Am auzit femei care au avut travaliu în jur de 20 de ore, e un chin prin care femeia trece. Eu cred că îți ia ani din viață. Este experiența mea. E decizia mea. Mama a născut prin cezariană, bunica a născut prin cezariană", a adăugat Carmen Simionescu.

Carmen Simionescu urmează să se casătorească

La puțin timp după ce s-au întors din vacanța de vis de la Barcelona, Carmen Minune și logodnicul său, Bogdan Căplescu au luat prin surprindere pe toată lumea.

 

Peste doar câteva săptămâni, fiica lui Adrian Minune devine mamă pentru prima dată, așa că a decis să meargă în fața ofițerului stării civile pentru a spune un „da” hotărât.

Carmen a devenit astăzi doamna Căplescu în mare secret, potrivit spynewes.ro. La scurt timp după ce a anunțat că va avea un bebeluș, Bogdan a cerut-o de soție pe Carmen, iar răspunsul nu s-a lăsat întârziat.

Citește mai multe despre acest subiect aici.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate