Carmen Simionescu și Bogdan Căplescu, adevărul despre despărțire! Neagă zvonurile: "Ne-am mutat în casă nouă și ne iubim mai mult ca niciodată"

În ultima vreme s-a zvonit că Bogdan Căplescu și Carmen Simionescu s-au despărțit. Cei doi au vorbit pentru prima dată despre aceste zvonuri.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Carmen Simionescu și Bogdan Căplescu, adevărul despre despărțire


In articol:

Carmen și Bogdan susțin că se iubesc mai mult ca niciodată, că abia s-au mutat în casă nouă și că nu se pune problema de despărțire.

Citeste si: Adi Minune, făcut praf după ce a postat o fotografie cu fiul lui la o masă de cazino! Ce i-au scris internauții când au văzut imaginea

Citeste si: Ginerele lui Adrian Minune a luat examenul de admitere în Barou! Manelistul are pe cine să se bazeze: „Am zis să fie pentru mine cineva să mă apere ca avocat!”

Citeste si: Karmen Minune fotografie de poveste cu familia ei: „Vă iubesc e puțin spus”

Carmen Simionescu și Bogdan Căplescu: Am arhivat fotografiile cu noi împreună din motive de intimitate

"Dragilor, a venit momentul adevărului, momentul în care vreau să discutăm un subiect pe care l-am evitat câteva zile pentru că mi s-a părut prostesc, inutil de discutat, mi s-a părut că trăim într-o lume idioată. Eu și Bobo nu ne-am despărțit și nu ne vor despărți niciodată.

Hai să vă explic ce s-a întâmplat si de unde a plecat totul. Pentru cei care nu știu, au apărut în presă niște știri că noi ne-am despărțit pentru că nu mai avea poze împreună pe Instagram. Eu am ales să nu mai fie fotografii cu noi și fetița noastră pentru că eu sunt o fire care preferă intimitatea și am rugat-o pe Carmen să arhiveze pozele cu noi.

Viața reală e viața pe care o trăim, nu cea pe care o afișăm. Dacă nu postez ce am mâncat, nu înseamnă că n-am mâncat. Ne iubim mai mult ca niciodată.

Am ales să ne alocăm mai mult timp pentru noi. Ne-am mutat în casă nouă, iar femeile care au trecut prin asta știu câtă mâncă implică.", este interviul acordat de cei noi, pe pagina artistei de socializare.

Carmen Simionescu și Bogdan Căplescu, adevărul despre despărțire

Bogdan i-a făcut și o frumoasă declarație de dragoste, printr-un mesaj notat pe paharul cafelei de dimineață.

"Tu ești regina frumuseții, cu cel mai curat suflet", i-a scris Bogdan pe paharul de cafea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate