Vedete

Carmen Tanase, dezvaluiri cutremuratoare: "A existat un monstru in viata mea"

Carmen Tanase se declara impotriva curentului #metoo.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Carmen Tanase, dezvaluiri cutremuratoare: "A existat un monstru in viata mea"icon photo
Actrita le-a criticat pe colegele sale de breasla de peste Ocean pentru decizia de a aparea la Globurile de Aur de anul acesta in tinute negre, impotriva hartuirii sexuale.

 


"Eu sunt împotriva curentului #metoo, mi se pare o mare prostie şi ştiu şi de unde a început, e o răzbunare politică. Nu o luăm ….că e mult de spus. Aşa cred eu, în orice caz. Ce m-a amuzat foarte tare, da ,cred că Catherine Deneuve are dreptate, dar ce m-a amuzat foarte tare la Globurile de Aur, dacă ai văzut, au venit toate îmbrăcate în negru, c-au zis ca e şmecherie, ţinem doliu pentru victimele abuzului sexual, dar ele erau îmbrăcate în negru dar ţâţele erau p -afara. Adică aveau decolteuri d-alea cu ţâţoaiele p-afara date cu silicon. E o ipocrizie mult prea mare în lumea asta şi deja e amuzantă, ştii…", a spus Carmen Tanase intr-un interviu pentru mediafax si gandul.info.

 

Carmen Tanase a fost intrebata si daca a existat vreodata un monstru in viata ei. A raspuns afirmativ, dar a refuzat sa comenteze. "Da! Si atat!!!", a spus Carmen Tanase.

 


"Auăleu!!!! Dacă m-aş intâlni cu mine, cea de la 20 de ani, dacă ar fi mulţumită de mine acum? Mă, cred că da! Eu cred că da. Eu am mizat aproape tot pe profesia pe care mi-am ales-o. Nu mi-am propus. Pur şi simplu am constatat de-a lungul vieţii că am sacrificat, că am lăsat multe deoparte pentru această profesie. Pentru că, cam asta este viaţa mea. Viaţa mea se împarte între copilul meu şi profesia mea. Nu ştiu care e pe locul întâi şi care e pe locul doi.N-aş putea sa spun. Uneori una alteori alta. Şi mi-am zis in sinea mea, în timp , că am sa reuşesc numai si numai prin puterile mele. Deci din punctul ăsta de vedere al profesiei cred că aia de la 20 de ani, care era la început de drum, e mulţumiţă acum de asta de la 57 care e acum către final de drum. Din punctul asta de vedere. Am făcut numai pe puterile mele, pe spinarea mea, fără să mă ajute nimeni, aşteptând, înghiţind uneori umilinţe, cu răbdare, ştiind probabil în subconştientul meu că la un moment dat o să vină şi rândul meu. Şi uite că se pare ca aşa a fost. Adică am mizat şi am câstigat într-un fel. Da, cred ca e multumită, din punctul ăsta de vedere. Din celălalt, viaţa mea personală este praf, acolo nu. Dar nici nu cred că mi-am pus vreodată un obiectiv", a mai spus Carmen Tanase.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune