Carmen Tanase, sperietura zdravana in noaptea cutremurului: “Am trimis o vecina pe la usa, nu se auzea nimic. Ia somnifer!”  

Ieri noapte, un cutremur de intensitate 5,3 pe scara Richter a zguduit Romania si alte cateva tari vecine.

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierePrintre personalitatile care au tras o spaima mare din cauza seismului produs in zona Vrancea s-a numarat si actrita Carmen Tanase. Si asta pentru ca, dupa momentul producerii seismului, actrita s-a gandit imediat la mama sa care locuieste singura intr-un apartament de bloc. Nestiind cum sa procedeze ca sa nu isi sperie mama, dar dorind sa se asigure ca aceasta este in afara pericolului, Carmen Tanase i-a telefonat unei vecine, pe care a rugat-o sa mearga in control la usa mamei sale. (Vezi AICI cu ce urme a ramas pe corp artista, dupa operatia sa de extirpare a unui lipom)

fara descriere“M-am cam speriat, dar nu atat pentru mine, cat pentru mama, care e singura in apartament. Cred, insa, ca nu l-a simtit, ca m-ar fi sunat. Am trimis o vecina pe la usa, nu se auzea nimic. Ia somnifer, doarme sigur”, i-a povestit Carmen Tanase unei colege de scena, discutand amandoua despre cutremur si cum l-au resimtit.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate