Vedete

Casa familiei lui Nicolae Guţă din Petroşani, sufocată de gunoaie! FOTO

Mariana, prima soţie a lui Guţă, locuieşte într-o baracă pe malul Jiului, în Pietroşani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Casa familiei lui Nicolae Guţă din Petroşani, sufocată de gunoaie! FOTO icon photo

Mariana este femeia în care Nicolae Guţă are cea mai mare încredere. Pe lângă faptul că aceasta i-a dăruit 5 copii manelistului, Guţă i-a lăsat pe mână Marianei şi o parte dintre afacerile pe care le deţine în Petroşani.

Casa Marianei este amplasată chiar pe malul Jiului, lângă una dintre vilele familiei, în spaţiul uriaş din jur parcându-şi maşinile scoase la vânzare Nicu Guţă, fiul cel mic al cântăreţului. Din nefericire, zona este în prezent invadată de gunoaie, o mulţime de saci cu deşeuri fiind strânşi chiar lângă baraca în care locuieşte Mariana „Sultana”, aşa cum o alintă manelistul pe femeie. 

Am găsit-o pe soacra Elenei Udrea! Mama lui Adrian Alexandrov este stabilită în Italia! Femeia îşi umple timpul croşetând pulovere pentru familie, în timp ce fiul ei se ocupă de bebeluşă în Costa Rica FOTO icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”icon photo

Vedete

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”

S-a aflat se salariu oferă Cătălin Cazacu pentru cei care sunt interesaţi să se angajeze la firma sa de pază.

Titlu secțiune