Casele Preşedinţilor din România! Uite cum arată locuinţele în care îşi duc traiul Klaus Iohannis şi foştii şefi de stat!

O nouă ediţie explozivă a emisiunii ”Asta-i România”, ce este moderată de Mihai Ghiţă, a adus în prim plan locuinţele de protocol în care locuiesc foştii preşedinţi ai României, dar şi actualul Şef de Stat.

Autor: T.S.

Klaus Iohannis, actualul şef al statului, dar şi Traian Băsescu, Ion Iliescu şi Emil Constantinescu îşi duc traiul de zi cu zi în vile de protocol, toate situate în zone bune din Capitală, în zona Primăverii.  

Klaus Iohannis, actualul Şef al Statului are la dispoziţie o vila de peste 1000 m2, cu două etaje, terasă şi grădina şi se relaxează vara la umbră unor palmieri aduşi de la Marea Mediterana.

Mai mult de atât, el deţine un teren de tenis, un ponton, o remiză pentru bărci, dar şi un patinoar.

 “În acest cartier, înainte de anii ’90, nu putea să între un om obişnuit. De ce? Fiindcă aici era reşedinţa lui Nicolae Ceauşescu. În acest loc aveau acces doar Nicolae Ceauşescu, familia lui şi demnitarii apropiaţi”, povesteşte fostul senator Marius Marinescu.
 
Din 2014, când şi-a început mandatul, actualul preşedinte a mai stat în două case de protocol. A aşteptat consolidarea clădirii în care locuieşte acum, operaţiune în care s-a investit mai bine de 1 milion de euro.
 

“Eu va spun ce era înainte de 1989. Dacă trecem de aceste porţi găsim, la demisol, o cramă, parter, etaj, în subsol, la circa 10 metri adâncime, este un buncăr antiaerian, construit de pe timpul lui Gh.

Gheorghiu – Dej, care este funcţional şi care poate să fie folosit de Klauss Iohannis, în caz de război. Acest buncăr are legătură cu Palatul Cotroceni, cu Palatul Victoria,  Casă Scânteii, prin nişte tuneluri circulabile cu maşină”, spune Marius Marinescu.

Pe domeniul din buricul Capitalei sunt nu una, ci două vile în care, pe vremuri erau cazaţi cei mai odioşi dictatori ai lumii, de la Saddam Hussein şi Hosni Mubarak, până la generalul Muammar Gaddafi!

Tot în buricul Capitalei fostul preşedinte Emil Constantinescu are o vila de protocul primită de la Guvernul Tăriceanu.

Imobilul se află la doi paşi de Arcul de Triumf şi are o valoare de peste 2 milioane de euro.

Aflaţi mai multe detalii, în videoclipul de mai sus!

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Simona Halep, în doliu! Bunicul tenismenei s-a stins din viaţă

Scene desprinse din filme! Cine este bărbatul care a luat pe capotă un poliţist şi ce l-a determinat să stârnească haos pe străzile din Capitală

Cel mai ”negru” secret al Gabrielei Firea a ieşit la iveală! Antidepresivele i-au schimbat total viaţa

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Dani Oțil aruncă bomba! Ce făcea în timpul relației cu Mihaela Rădulescu

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Blestemul bărbaților înșelați. Ciprian Marica, la un pas de tragedie pe terasa unui restaurant

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies