Câștigătoarea "Bravo, ai stil!", pictorial incendiar din vacanța cu iubitul. Ce ținute extravagante poartă Elena la piscină

Elena, câștigătoarea ultimului sezon al competiției de fashion "Bravo, ai stil!", a fugit în vacanță cu iubitul imediat după ce a pus mâna pe mult râvnitul mare premiu, cea mai importantă distincție a show-ului difuzat de Kanal D.

Distribuie pe:

Autor: I.A.

De un an întreg, Elena Geamăn nu a mai avut parte de vacanță. S-a dedicat modei, în special competiției "Bravo, ai stil!" - sezonul 5, pe care a și câștigat-o.

Imediat după terminarea competiției, Elena și-a luat iubitul și au plecat împreună în vacanță. Ușor tristă, însă, pentru că Elenei i-a fost închis contul de Instagram la cateva zile după terminarea competiției și, în ciuda numeroaselor cereri și formulare completate, nu și-a recăpătat încă pagina închisa de antifanii care au susținut, probabil, o altă concurentă pentru câștigarea marelui premiu.


Cum se îmbracă cea care a fost desemnată cea mai stilată femeie din România la piscină, seara ori la plimbare aflăm chiar de la protagonista noastră.

Citește continuarea AICI.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate