Câştigătoarea unui show de talente, criticată dur de un deputat din Parlamentul României! Ce l-a făcut să spună: ”Ruşine, Ana Munteanu!”

Ana Munteanu, câştigătoarea unui show de talente, este în centrul unui scandal, după ce a fost criticată dur de un deputat din Parlamentul României.

Autor: T.S.
 
Originară din Republica Moldova, Ana Munteanu a fost criticată de Constantin Codreanu, deputat în Parlamentul României, preşedinte al Comisiei pentru comunităţile de români din afara graniţelor, pentru că a acceptat un premiu de la Igor Dodon. Este vorba despre faptul că a acceptat Diploma de Onoare de la preşedintele ţării, Igor Dodon.
 
 
“1. Acum 2 săptămâni mă/ne bucuram de victoria Anei Munteanu din Hânceşti, R. Moldova. Acea victorie i-a adus 100.000 de euro. Astăzi, aceasta a fost premiată cu diploma de onoare a Preşedintelui MD. Nimic rău în acest gest dacă diploma nu ar purta semnătura unui rătăcit.
 
2. De la Dodon, aşteptări nu cred că e cazul să avem după participarea la inaugurarea unei grădiniţe reabilitate din banii oferiţi de Guvernul României, deci, de cetăţenii români.
Stat pe care îl atacă în mod constant cu declaraţii din ce în ce mai directe, izvorâte din mintea-i bolnavă.

 

 

 

 

3. De la Ana Munteanu, totuşi, aşteptam mai mult discernământ.
Vârsta nu e o scuză. Aduceţi-vă aminte de Mihaela Ungureanu, de Valeria Bratu şi de alţi câţiva tineri care, în vara acestui an, au refuzat diplome oferite de Dodon. Cinste lor!
 
4. Decorarea are loc în contextul în care Dodon a declarat, recent, că, anul viitor, România va sărbători “un aşa-zis Centenar” (bătaie de joc la adresa Centenarului Marii Uniri) şi că pregăteşte, cu această ocazie, “actiuni de destabilizare a R.
Moldova”.
 
5. Ruşine, dragă Ana Munteanu!”, a scris Constantin Codreanu. 
Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Atentie la mesajele pe care le trimiteti de Revelion! Faceti asta inainte sa le trimiteti

Un prezentator TV, în comă, în urma unui accident! Zeci de oameni fac apel pentru a dona sânge

Gigi Becali, de nerecunoscut! Cum a aparut latifundiarul in Poiana Brasov

S-a aflat adevărul despre relațiile extraconjugale ale lui Dan Bittman

Lovitură totală pentru un fost premier. Riscă ani grei de puşcărie. Acuzaţiile sunt extrem de grave

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Păcăliciul gherțoi de la Primăria Constanța

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies