Cât a câştigat Adelina Pestriţu de pe urma botezului fetiţei sale, Zenaida Maria

Botezul Zenaidei Maria, fetiţa Adelinei Pestriţu, a fost unul organizat în cel mai mic detaliu. Tacâmurile şi scaunele de aur au impresionat, la fel ca meniul de la botez.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Botezul s-a dovedit a fi un real succes. Chiar şi pe plan financiar, deşi cu siguranţă Adelina Pestriţu nu s-a gândit la acest lucru. Potrivit surselor WOWbiz.ro, Adelina Pestriţu ar fi obţinut din darul oferit la botezul Zenaidei suma de 50.000 de euro.

Botezul fetiţei Adelinei Pestriţu şi a omului de afaceri Virgil Şteblea a fost evenimentul anului 2018. Creştinarea micuţei Zenaida a avut loc la biserica Naşterea Maicii Domnului din centrul Bucureştiului şi a fost succedată de o petrecere de senzaţie la care au participat aproximativ 250

de invitaţi.

Printre vedetele care au participat la botezul Zenaidei se numără Elena Băsescu şi iubitul ei, Cătălin Tomată, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, Cristina Şişcanu, Oana Roman şi alţii. 

"Suntem foarte fericiţi, vă mulţumim foarte mult pentru prezenţă. Este o minune. Vă mulţumim mult. Seară bună", a spus Adelina Pestriţu după botezul Zenaidei Maria, la ieşirea din biserică.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Adelina Pestritu a sarbatorit cu o petrecere de poveste botezul micutei Zenaida Maria

Tacâmuri şi scaune de aur la petrecerea de botez a Zenaidei! Cum arată meniul ales de Adelina Pestriţu şi Virgil

Un tânăr din Brăila a furat dintr-un magazin două parfumuri ieftine. Paznicul l-a văzut și l-a executat. Ce s-a întâmplat acum

Horoscop 21 Ianuarie 2021: astazi, pentru Scorpioni, surprizele nu au oprire

Germania trimite o undă de șoc în Europa: Mutația de COVID de care medicii nu știu absolut nimic

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Tehnologia modernă schimbă ghicitul în cafea. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies