Cât de bine arată Lili Sandu în costum de baie! Nu ai cum să n-o invidiezi! Paparazzii au surprins-o, recent, la plajă! VIDEO EXCLUSIV!

Lili Sandu arată foarte bine în costum de baie! Paparazzii noştri au surprins-o de curând la mare!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Lili Sandu (38 de ani) şi Silviu Tolu (26 de ani) sunt împreună de patru ani şi sunt extraordinar de fericiţi împreună. Nu este o ironie sau o exagerare, în cazul în care aşa pare... Protagoniştii noştri chiar formează unul dintre acele cupluri pe care toată lumea le invidiază.

Citeste si: Lili Sandu, primele declaraţii despre cererea în căsătorie: "Suntem doi nebuni"

În ciuda diferenţei de vârstă, cei doi au foarte multe lucruri în comun, printre care şi pasiunea pentru călătorii.

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

fara descriere

Ei bine, paparazzii WOWbiz.ro i-au surprins pe îndrăgostiţi, de curând, la malul mării, tocmai când plecau de la plajă după o zi de relaxare.

Lili Sandu arată foarte bine în costum de baie! Vedeta a făcut spectacol la malul mării!

Zâmbitori şi absorbiţi unul de celălalt, prezentatoarea tv şi iubitul ei oferă un spectacol ideal pentru romantici, dar şi pentru Cupidon care, în cazul de faţă, nu şi-a irosit săgeţile.

fara descriere

La un moment dat, vedeta tv a început să danseze şi să facă piruete, în timp ce prietenul ei o sorbea din priviri. Iar dacă tot am folosit expresia aceasta, "a sorbi din priviri", să ştiţi că poate să descrie şi modul în care se uitau trecătorii la frumoasa Lili.

Citeste si: Lili Sandu, pregătită să devină mamă: "În această dimineață am primit o veste foarte frumoasă"

Prin rochiţa cu găurele pe care o purta se vedeau costumul de baie şi formele iar după cum puteţi observa şi dumneavoastră, protagonista noastră arată impecabil. E limpede că Lili Sandu petrece multe ore la sala de fitness şi, în plus, este extrem de atentă la alimentaţie.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate