Vedete

Cât de bogat este Mihai Sturzu! Vezi câţi bani a câştigat ca pilot de avion şi cu ce sumă uriaşă şi-a împrumutat prietenii!

Din declaraţia de avere reiese cât de bogat este Mihai Sturzu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Nu mai este un secret cât de bogat este Mihai Sturzu. Fostul membru al trupei HI-Q, care s-a făcut pilot de avion la o companie lowcost ce activează în România, a decis să revină în politică. Astfel, el va candida la alegerile europarlamentare din luna mai pe listele partidului PRO România, condus de Victor Ponta. Recent, Sturzu şi-a depus declaraţia de avere, care este una consistentă. (vezi cum arată apartamentul lui Mihai Sturzu)

Citeste si: ”Regele” Iordănescu: 1.000.000 lei depozitați în bancă și 100.000 mp de teren în Ilfov! Averea uriașă a fostului selecționer

Citeste si: Carmen Avram a încasat un salariu fabulos, dar este de două ori mai mic decât al soţului ei! Ea şi Adrian Ursu au două case şi un apartament!

Citeste si: Ce avere fabuloasă are Rareş Bogdan! Vezi ce venituri uriaşe a încasat prezentatorul şi ce bunuri de peste 500.000 de euro are acasă! EXCLUSIV

Cât de bogat este Mihai Sturzu. Are 40.000 de euro în conturi

Astfel, Sturzu deţine patru terenuri agricole, un apartament în Braşov şi o casă de locuit în comuna vâlceană Lădeşti. În conturi, Sturzu are aproximativ 40.000 de euro. De remarcat este faptul că Sturzu a acordat trei împrumuturi unor persoane fizice, totalul fiind unul impresionant, de 156.000 euro şi 19.000 de dolari, adică aproximativ 170.000 de euro. Sturzu are şi el un credit la o bancă, în valoare de 179.657 de lei.

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto