Cât de emoţionat era iubitul Cristinei Nedelcu pe aeroport! Tremura tot când a văzut-o pe Faimoasă / FOTO EXCLUSIV

Revenirea în ţară a Faimoasei Cristina Nedelcu, eliminată pe motive medicale de la Exatlon, a produs o adevăîrată emoţie, şi nu doar în rândul miilor ei de fani care sperau că va câştiga competiţia, ci şi î sufletul iubitului ei.

Autor: Radu C. Munteanu

Se deschid uşile de la Sosiri internaţionale, la Aeroportul Otopeni şi încep aplauzele. Se întorcea Cristina Nedelcu, alături de Mirel Drăgan, cei doi Faimoşi eliminaţi săptămâna trecută de la Exatlon. Toată lumea striga, ţopăia pe acolo cu o singură excepţie.

Un tânăr, cu un buchet de trandafiri roşii în mână, emoţionat mai ceva ca un student la primul examen important din viaţă, nu mai avea putere nici să respire.

Cu ochii mari, umeziţi de lacrimi, cu trandafirii tremurâd în mână, aştepta cuminte, discret, ca Faimoasa să se apropie de el. Iar din privirea lui se putea citi că secundele care au trecut, din momentul în care ea a păşit în aeroport şi cel în care au ajuns faţă în faţă au părut, pentru el, o eternitate. Zâmbind larg, Faimoasa, întâmpinată de rude şi de prietenii ei, care s-au repezit să o îmbrăţişeze, l-a privit în ochi, iar abia atunci, el a reînceput să respire. Iubitul ei era liniştit. Ştia că cele trei luni şi jumătate î care nu s-au putut vedea nu au afectat, deloc, sentimetele lor.
În sfârşit, zâmbea şi el. Cristina Nedelcu, cu paşi mari, hotărâţi, s-a dus spre el, iar iubitul multiplei campioane la gimnastică, i-a întins, fără să spună nicio vorbă, ca un elev de şcoală care îşi face curaj să zică ceva în faţa celei mai frumoase fete din clasă, buchetul de flori.
Cristina, zâmbindu-i larg, i s-a aruncat în braţe şi s-au sărutat. Scurt, pentru că lumea o asalta pe Cristina cu întrebări despre Exatlon, toţi voiau să ştie cum se simte, dacă problemele de sănătate sunt grave. El, continuând să zâmbească face un gest pe care doar un îndrăgostit îl poate face pentru persoana de lângă el: o lasă pe Cristina să se desprindă din îmbrăţişarea lor şi, ţinând în continuare buchetul ei de flori în mână, discret, se retrage puţin, să o lase pe Faimoasă se se ”desfăşoare”.


Trec mai bine de 15 minute, iar agitaţia se estompează, iar Faimoasa ajunge din nou lângă el. Se strâng de mână, se mai pupă de câteva ori, şi, în tăcere, îşi savurează, reciproc, atingerile…


Cine este Faimoasa Cristina Nedelcu

Cristina Nedelscu are o carieră, ca gimnastă, care ar putea umple o carte. În 2008, la Campionatele Mondiale desfăşurate la Ulm (Germania), câştigă medalia de aur, cu echipa, şi argint la proba individuală de gimnastică aerobica. 

În 2009, la campionatele Europene desfăşurate la Liberec, în Cehia, câştigă aurul la proba de cuplu. Tot aur aducea României şi în 2010, cu echipa, la Campionatele Mondiale desfăşurate în Franţa (Clermont-Ferrand).  Are la activ şase titluri de campioană naţională la gimnastică aerobică. Sunt doar câteva exemple dintr-o istorie plină de reuşite, muncă asiduă, determinare. De altfel, Cristina Nedelcu este cunoscută pentru show-ul pe care îl oferea la fiecare demonstraţie de gimnastică aerobica, programele ei fiind, de cele mai multe ori, de natură să îi lase pe spectatori cu gură căscată. Mai mult decât atât, în imaginile cu ea se poate observă că frumoasă Faimoasă Cristina Nedelcu făcea o risipă uriaşă de energie când se află pe planşă şi că mobilitatea ei este fantastică.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 02 decembrie. Cristina Nedelcu a plecat în lacrimi de la Exatlon! Mădălina este ultima concurentă din echipa Faimoşilor

Exatlon 02 decembrie. O nouă eliminare de la Faimoşi! Cristina Nedelcu şi Mădălina Predoi, la duel

Exatlon 02 decembrie. Faimoasele au fost umilite de Ionuţ Jaguarul, în timpul petrecerii de Ziua Naţională! Cristina Nedelcu: "M-a înjurat şi m-a făcut nebună. E agresiv cu...

Viața a 6 zodii se va schimba de mâine și vor începe un nou ciclu astral

Informaţie BOMBĂ despre Elena Udrea! Avocata ei a dat vestea în direct la TV

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Vești importante pentru pensionari. Evaluarea dosarelor va elimina nedreptățile din sistemul de pensii

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies