Vedete

Cat de frumoasa este fosta sotie a lui Giani Kirita. Arata bine nemachiata si are un corp de model. Daniela Milu practica boxul. FOTO!

Fosta sotie a lui Giani Kirita e frumoasa si nemachiata. Daniela Milu i-a daruit doi copii "durului" de la Exatlon.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Cat de frumoasa este fosta sotie a lui Giani Kirita. Arata bine nemachiata si are un corp de model. Daniela Milu practica boxul. FOTO! icon photo
In varsta de 41 de ani, Giani Kirita a renuntat la fotbal si a intrat in vizorul producatorilor de emisiuni, care au vazut in el o adevarata mina de aur.
 
In ciuda faptului ca este un tip vulcanic, fostul capitan al echipei Dinamo este, pe de alta parte, un barbat carismatic, luptator si cu o mare priza la telespectatori, dupa cum s-a vazut de altfel si in cele patru luni pe care le-a petrecut la Exatlon.
 
Daca viata profesionala i-a mers ca pe roate, ei bine, in plan privat, situatia lui nu a stat pe roze intotdeauna. Este de notorietate faptul ca dupa un mariaj de aproape 15 ani cu Daniela, femeia care i-a daruit doi copii, superba Roxana, in varsta de 18 ani, si Marco, de 15, Giani a decis sa divorteze.
 
Atat "durul" de la Exatlon cat si fosta lui sotie au luat-o pe drumuri separate, iar acum au o relatie civilizata, de dragul mostenitorilor.
 
 
De cand a devenit make up artist, adolescenta face tot felul de "experimente" de machiaj pe cea care i-a dat viata, iar rezultatele sunt, fara doar si poate, de nota 10. Fosta doamna Kirita arata insa foarte bine si nemachiata sau fardata natural, abia sesizabil.
 

Fosta sotie a lui Giani Kirita e frumoasa nemachiata si are un corp de manechin. Daniela Milu practica boxul.

 
Fosta sotie a lui Giani Kirita practica boxul la sale de fitness pe care o frecventeaza. Daniela Milu, femeia care i-a daruit doi copii „Faimosului” de la Exatlon, pe Roxana si Marco, vrea sa isi mentina conditia fizica luptandu-se cu un sac de box. 
 
Daniela a postat cateva fotografii din timpul unui antrenament, iar amcii ei au fost impresionati de calitatile ei fizice. „Esti o adevarata luptatoare”, au incurajat-o prietenii pe Daniela Milu. 
 
Adevărul despre operaţiile estetice ale Danielei Crudu! Câte implanturi are vedeta şi cum a devenit dependentă de eleicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, Kanal D difuzează ultimul episod al serialului ”Mireasă din Istanbul”.

Titlu secțiune