Vedete

Cat de frumoasa este fosta sotie a lui Giani Kirita. Arata bine nemachiata si are un corp de model. Daniela Milu practica boxul. FOTO!

Fosta sotie a lui Giani Kirita e frumoasa si nemachiata. Daniela Milu i-a daruit doi copii "durului" de la Exatlon.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Cat de frumoasa este fosta sotie a lui Giani Kirita. Arata bine nemachiata si are un corp de model. Daniela Milu practica boxul. FOTO! icon photo
In varsta de 41 de ani, Giani Kirita a renuntat la fotbal si a intrat in vizorul producatorilor de emisiuni, care au vazut in el o adevarata mina de aur.
 
In ciuda faptului ca este un tip vulcanic, fostul capitan al echipei Dinamo este, pe de alta parte, un barbat carismatic, luptator si cu o mare priza la telespectatori, dupa cum s-a vazut de altfel si in cele patru luni pe care le-a petrecut la Exatlon.
 
Daca viata profesionala i-a mers ca pe roate, ei bine, in plan privat, situatia lui nu a stat pe roze intotdeauna. Este de notorietate faptul ca dupa un mariaj de aproape 15 ani cu Daniela, femeia care i-a daruit doi copii, superba Roxana, in varsta de 18 ani, si Marco, de 15, Giani a decis sa divorteze.
 
Atat "durul" de la Exatlon cat si fosta lui sotie au luat-o pe drumuri separate, iar acum au o relatie civilizata, de dragul mostenitorilor.
 
 
De cand a devenit make up artist, adolescenta face tot felul de "experimente" de machiaj pe cea care i-a dat viata, iar rezultatele sunt, fara doar si poate, de nota 10. Fosta doamna Kirita arata insa foarte bine si nemachiata sau fardata natural, abia sesizabil.
 

Fosta sotie a lui Giani Kirita e frumoasa nemachiata si are un corp de manechin. Daniela Milu practica boxul.

 
Fosta sotie a lui Giani Kirita practica boxul la sale de fitness pe care o frecventeaza. Daniela Milu, femeia care i-a daruit doi copii „Faimosului” de la Exatlon, pe Roxana si Marco, vrea sa isi mentina conditia fizica luptandu-se cu un sac de box. 
 
Daniela a postat cateva fotografii din timpul unui antrenament, iar amcii ei au fost impresionati de calitatile ei fizice. „Esti o adevarata luptatoare”, au incurajat-o prietenii pe Daniela Milu. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune