Vedete

Cat de greu i-a fost Adelinei Pestritu sa tina secreta sarcina: "Pe Virgil il manca limba!"

Adelina Pestritu va intra peste cateva zile in luna a 7-a de sarcina. Termenul pana la nastere se apropie cu pasi repezi si multi sunt cei care se mira si acum de faptul ca vedeta tv va deveni mama in scurt timp.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Cat de greu i-a fost Adelinei Pestritu sa tina secreta sarcina: "Pe Virgil il manca limba!"
icon photo

In primele luni de sarcina, respectiv in primul trimestru, Adelina Pestritu nu a suflat o vorba nimanui si a reusit sa ascunda sarcina sa.  (Ce pofte culinare are Adelina Pestitu) 

Masura a fost luata de viitoarea mamica din precautie si respectata cu sfintenie si de Virgil, partenerul de viata al Adelinei Pestritu. Ca a vrut, ca n-a vrut, acesta s-a conformat si nu le-a dat vestea cea mare nici prietenilor sai apropiati.

“Am tinut sarcina ascunsa trei luni. Mi-a fost foarte greu sa nu vorbesc despre ea, pentru ca eu mergeam la evenimente unde dadeam interviuri si ieseam la tot felul de intalniri profesionale. Am ferit sarcina o perioada inclusiv de familie.

E foarte important sa stii ca e totul este ok si abia apoi sa anunti. Eu, in trecut, am mai avut probleme si nu am putut sa nu ma gandesc ca, Doamne fereste, se poate intampla orice pana in 3 luni. Asa ca am preferat sa tinem totul doar pentru noi doi.

Pe Virgil il manca limba la fiecare iesire de-a noastra in oras, cu prietenii, cand ma intreba la ureche: “le spunem?”, iar eu ii faceam semn ca nu, nu inca. El abia astepta sa spuna cuiva, nu mai putea sa tina acest secret. Apoi, cand s-au implinit cele 3 luni si medicul ne-a asigurat ca totul este in regula si am avut acordul sau, atunci am facut anuntul.

Asta e cel mai mare dar pe care putea sa mi-l dea Dumnezeu. Nu ma intereseaza daca am bani, case, masini sau nu stiu ce cariera in nu stiu ce domeniu, copilul este cel mai mare dar!”, a declarat Adelina Pestritu pentru WOWbiz.ro.

 

 

 

 

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune