Cât de îndrăgostită este Andreea Cipca de Florin Piersic jr! Imaginile care o trădează pe tânără VIDEO EXCLUSIV

Florin Pierisc Jr şi-a scos familia la restaurant.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Florin Piersic jr şi Andreea Cipca formează un cuplu de câţiva ani, cei doi având împreună şi un băieţel, Sasha, de aproape 3 ani.

Nonconformist pe scenă, Florin Piersic jr s-a dovedit la fel şi în viaţa privată. Deşi a avut două relaţii de lungă durată, care s-au lăsat şi cu câte un copil, juniorul nu a fost căsătorit până acum.

Din relaţia cu actriţa Dorina Chiriac, Florin Piersic Jr are o fetiţă, iar din actuala, cu Andreea Cipca, un băieţel de 3 ani.

Zilele trecute, Piersic jr a fost surprins la restaurant cu iubita şi cu băieţelul pe care îl au împreună. Era o cină obişnuită în familie, ceea ce a surprins însă au fost privirile de femeie îndrăgostită ale Andreei. Tânăra pur şi simplu şi-a sorbit partenerul din priviri în timp ce acesta îi povestea ceva. Doar faptul că, la un moment dat, băieţelul cere ceva de pe masă îi distrage atenţia tinerei de la iubitul care se afla în faţa ei!

 

Galerie foto 
Citește și:

Marele actor Florin Piersic sta foarte bine la capitolul imobiliare! Maestrul are doua case in Cluj, o cabana si o vila in Bucuresti FOTO

Florin Piersic, declaratia care i-a cutremurat pe toti! “Mai am putin si mor”!

Incredibil! Ce a putut sa doneze Florin Piersic Jr pentru Hospice - Casa Sperantei! “Sper sa nu-l cumpere vreun interlop”

Fosta sotie a lui Florin Piersic a facut dezvaluiri despre viata cu marele actor. "Noi n-am locuit impreuna ca sotii, ci ca amantii"

Primele imagini cu mașina de 375.000 euro pe care Anamaria Prodan i-a făcut-o cadou lui Reghe! Antrenorul și-a scos soția în oraș cu Ferrari ”like a boss” | VIDEO EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies