WOW

Câtă nesimțire! Gestul oribil făcut de un vatman, fix lângă un tramvai, de față cu lumea: "WC-ul era la 30 de metri"

Un bărbat din Iași a pozat un vatman care își făcea nevoile lângă tramvai.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Un bărbat din Iași a pozat un vatman care își făcea nevoile lângă tramvai.

Vatmanul și-a făcut nevoile lângă ușa tramvaiului

Ajuns în stație, bărbatul a coborât din tramvai, s-a dus lângă ușă și, fără să țină cont că în mijlocul de transport în comun încă se mai aflau călători, și-a făcut nevoile. Tânărul care a făcut fotografia a ținut să precizeze că era al doilea vatman în interval de doar câteva minute care face acest lucru.

Citeste si: Adevărul despre împăcarea Biancăi cu Bodi!”Gelozia lui i-a despărțit acum două săptămâni, dar iubirea a salvat relația acum! Nu este însă numai lapte și miere în iubirea lor”! Detalii si poze exclusive din Hongkong

Citeste si: Tavi Clonda, fotografie emoționantă cu fetița cea mică! Soțul Gabrielei Cristea a dezvăluit numele complet al bebelușului

Citeste si: Burak Deniz a patit-o! Ce a patit Baris, personajul principal masculin, din serialul fenomen „Povestea noastra”

 

“Vă sugerez să nu mai folosiți ușa din față pentru a urca în tramvai. Cât timp am stat acolo au oprit două tramvaie (consecutiv) și ambii vatmani au procedat identic. Deci, e un obicei. Menționez că WC-ul era la 30 metri de el”, a scris tânărul pe Facebook.