Cătălin Botezatu, despre relația dintre Bodi și Bianca Drăgușanu: „Cred că te saturi de atâta ciorbă… mai vrei și friptură”

Ce spune designerul despre relația dintre cei doi

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere
Cătălin Botezatu a vorbit despre relația dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu. Designerul a avut o relație în trecut cu blondina, așa că știe exact de ce ar trebui să se ferească omul de afaceri pentru ca traiul cu Bianca să fie unul fericit.

Deși este cunoscut în lumea mondenă, Alex Bodi nu a ajuns să se afle față în față cu celebreu designer.

Tare, n-am știut. E aici? N-am știut cum îl cheamă pe băiatul acesta. Ce să zic, au venit și ei să se uite la alte fete. S-or fi săturat și ei. (…) Pe Alex nu l-am văzut , dar mi se pare un băiat OK. La 33 de fete venite din toată Europa, eu zic că e firesc să vii să te uiți la fete. Cred că te saturi de atâta ciorbă… mai vrei și friptură. E normal că vii la un concurs de Miss Europe și sunt prezentări de modă cu femei. În seara asta au fost vreo 100 de femei. E normal!”, a spus Cătălin Botezatu.

Cât despre faptul că Alex Bodi și Bianca Drăgușanu se împacă și se ceartă extrem de des, Cătălin a vorbit în stilu-i caracteristic:

Așa e Bianca. Dacă nu face asta, relația parcă nu are sens, devine monotonă. Ei nu-i place și nici mie nu-mi place monotonia în cuplu. Dacă nu îi pune puțină sare și puțin piper pe rana bărbatului de lângă ea, nu-i relație. Lasă! Și lui îi place”, a mărturisit Cătălin Botezatu, potrivit cancan.ro.

Designerul i-a dat și un sfat important fostului iubit al Biancăi

Ce sfat să-i dau?! Să aibă răbdare, că în rest viața e frumoasă lângă ea. Are o piesă de valoare. Are o piesă pe care mulți și-o doresc. Bine cizelată, bine sculptată de un adevărat mentor și designer. Să aibă grijă de ea, că este o fată bună, o mamă extraordinară. Ea are multe calități. Unii poate o văd altfel, mai nebună, dar Bianca are multe calități. Merită să fie iubită și oferă iubire în felul ei”, i-a transmis Cătălin Botezatu lui Alex Bodi, potrivit cancan.ro.

Bianca și Alex și-au spus din nou adio

Noi discutăm mai intens. Ca să ne împăcăm, nu vorbim un pic și lăsăm lucrurile așa. Suntem super încăpățânați amândoi. Ea nu lasă de la ea, eu nu las de la mine. (…) Se poate să avem tensiuni, să ne certăm și să facă cineva o glumă și să ieșim din starea aia. Ca și la incendii, se potolesc lucrurile, dar e periculos”, declara recent Alex Bodi. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate