Vedete

Cătălin Botezatu, mărturisiri despre cum reuşeşte să aibă un somn lin

Chinuit de insomnii şi eşecuri amoroase, designerul Cătălin Botezatu a găsit soluţia pentru a-şi face somnul lin şi noaptea senină.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Cătălin Botezatu, mărturisiri despre cum reuşeşte să aibă un somn lin
Se mândreşte cu un stil de viaţă inedit, iar ultima săptămână a fost cu adevărat ameţitoare pentru Cătălin Botezatu, care de la Săptămâna Modei, de la malul marii, a plecat direct în Maldive.

Odată ajuns în paradisul din Insulele Maldive, Cătălin Botezatu este cazat ca un Maharajah.

”Este o insulă în care nu se folosesc pantofii. Deci mi-am adus o geantă plină de pantofi pentru că toată lumea umblă desculţă. Ariciul asta de aia e aici, să te cureţi de nisip când intri în casă.
 Priveliştea îl încântă, dar Bote nu se abate de la scopul vacanţei. Designerul a bătut jumătate de lume pentru a-l întâlni pe doctorul somnului.
 

A fost mai întâi evaluat, iar mai apoi i s-au pus electrozi pe frunze şi degetele pe aparate.


”Marea problema este că nu dorm. Este o problemă foarte mare! Poate din cauza stresului. Muncesc foarte mult şi dorm în jur de 4 ore. Pot fi numeroase cauze ale insomniilor, iar în niciunul dintre cazuri, pastilele nu reprezintă soluţia. Oamenii sunt diferiţi la interior, iar acest scan ne ajută şi înţelegem cum să îţi îmbunătăţim somnul!”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

La Six Senses facem un tip de meditaţie numit Yoga nidra. Nidra înseamnă somn. Ce vei face la această meditaţie... nu vei stă aşa, ci vei stă întins.”, a mai spus medicul.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune