Vedete

Catalin Botezatu, mesaj catre Iuliana de la "Bravo, ai stil! All Stars": “Astazi esti doar frumoasa, dar nu ne intereseaza asta!”

Catalin Botezatu le transmite astazi concurentelor, mai vehement ca oricand, ca nu se vor mai da calificative pe “ochii frumosi”

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Catalin Botezatu, mesaj catre Iuliana de la "Bravo, ai stil! All Stars": “Astazi esti doar frumoasa, dar nu ne intereseaza asta!”icon photo

Asa ca, inca de la prima concurenta care defileaza, Otilia, el da curs observatiilor dure la adresa stylingului facut de acestea.

Catalin, oripilat de tinuta Otiliei, promite sa nu se mai “lase vrajit” de frumusetea concurentei pentru a obtine calificative. Juratul ii critica dur evolutia stilistica.
“Mie mi se pare horror ce-ai facut! (…) Esti babificata total si-ai mai <ars> si acel guleras cu perlute de proasta calitate. Nu, nu-mi place tinuta sub nicio forma. (…) Nu mizati doar pe faptul ca sunteti simpatice pentru ca nu va jurizam pe simpatie. Esti haioasa, esti draguta, ne aduci bucurie in suflet, dar doar atat! Vrem stil!”, a spus Catalin Botezatu.


Exigenta creste, iar juratul nu se lasa impresionat nici de chipul angelic al Iulianei. Cand vine momentul defilarii acesteia, Catalin da verdictul.
“Mai Iuliana, te imbracai mai frumos la Paris. (…) Nu-mi place tinuta! Incepand de la pantofiorii astia cu floricele, pe care nu stiu unde i-ai gasit… Nici nu am ce sa comentez! Uite, acum sunt de acord cu cine a spus ca esti doar frumoasa! Astazi esti doar frumoasa, dar nu ne intereseaza asta!”, a spus Botezatu.   

Nu ratati o editie incendiara astazi, “Bravo, ai stil! All Stars”, de la 16:30, la Kanal D.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune