Cătălin Botezatu, mesaj cutremurător: "Mama Zina nu a murit"

Cătălin Botezatu plânge moartea Zinei Dumitrescu, despre care spune că a fost a doua mamă.

Autor: R.L.

In articol:

Cătălin Botezatu a transmis un mesaj de adio, scriind câteva rânduri pline de emoție pe conturile sale de socializare. Bote are doar cuvinte frumoase despre Zina Dumitrescu, moartă ieri, la 82 de ani.

Mesajul lui Bote după moartea Zinei Dumitrescu

"Zina Dumitrescu este dincolo de tot ceea ce aș putea fi eu vreodată. Ea n-a murit, fiindcă nu poate să moară. Mama Zina este dincolo de suferința omenească, dincolo de vanitate, de tristețe sau de glorie, dar mai ales, dincolo de tot ce-ar putea spune oricine despre ea și despre viața ei. Știu că a trăit frumos, pentru că e un om uluitor, extraordinar, un om frumos și bun în adevăratul sens al cuvântului.

Citeste si: Drama prin care a trecut Zina Dumitrescu: a încercat să se sinucidă cu Diazepam

Citeste si: Culiță Sterp și logodnica lui, fotografie de excepție împreună: „Faină”. Cât de bine le stă celor doi împreună- kanald.ro

Citeste si: Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?- stirilekanald.ro

Citeste si: Trupul Zinei Dumitrescu, ridicat de fiu! Ce s-a întâmplat în această dimineață

Citeste si: Cutremurător! Zina Dumitrescu a fost abuzată de primul soț! A stat în comă 4 nopți

 

Orice aș spune despre ea este prea puțin. Nu există cuvânt inventat de oameni pe pământ care să descrie ce am înțeles eu de la Mama Zina, ce daruri am primit de la ea, iar pentru asta recunoștiința nu ajunge.

Sunt daruri ale sufletului, despre care nu voi vorbi niciodată. Singurul meu regret e că acum, când este printre îngeri, nu mai pot s-o îmbrățișez. Pentru mine, Zina Dumitrescu nu va fi niciodată o amintire. Va fi întotdeauna a doua mea mamă. Mama sufletului meu. Adio ZINA! Dumnezeu sa te odihneasca in pace", a scris Cătălin Botezatu.

Rita Mureșan, mesaj de adio

„A incetat din viata “mama modei romanesti”! Drum lin catre stele, frumoasa doamna Zina Dumitrescu! Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Multumim pentru tot ce ai facut in acest domeniu, iar eu multumesc cu recunostinta pentru sprijinul dat la inceputul carierei mele de designer! Mereu cu un sfat, cu o vorba buna, sau cu o mustrare daca era cazul, mama Zina ne-a iubit pe toti! Condoleante familiei! Condoleantei si familiei modei romanesti, din care am avut onoarea sa fac parte in acelasi timp cu speciala, efervescenta, frumoasa doamna Zina Dumitrescu!”,  a scris și Rita Mureșan pe Facebook în urmă cu puțin timp, după aflarea morții Zinei Dumitrescu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fiica lui Horia Moculescu, în doliu! Zina Dumitrescu a fost nașa ei

Ce avere a lăsat Zina Dumitrescu în urmă, după ce a murit ieri, în azil

Rita Mureșan, distrusă după ce a aflat că Zina Dumitrescu a murit: „Multumesc pentru sprijinul dat la inceputul carierei”

„Spune-mi dacă ești pe undeva, pe aici”. Un bărbat din Turcia își caută cu disperare mama, printre ruinele lăsate în urmă de cutremure

Harta seismică a Bucureștiului. Care sunt cele mai sigure zone în caz de cutremur din Capitală

„Îmi doresc copilul, indiferent că noi suntem împreună sau nu.” Ramona Olaru, declarații despre sarcină, la scurt timp după ce a anunțat că este o femeie singură

Prognoza meteo până la începutul lunii martie: Când vom scăpa de frig?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies