Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după cununia Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi: „Să aibă grijă”

Ce spune Cătălin Botezatu despre cununia Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


După ce Victor Slav i-a urat multă fericire Biancăi Drăgușanu atunci când a aflat că astăzi s-a cununat civil cu Alex Bodi, a venit rândul lui Cătălin Botezatu să vorbească despre acest eveniment.


In articol:

Fostul iubit al blondinei și cel care a făcut-o celebră pe Bianca a vorbit despre cununia acesteia, la mai puțin un an de relație.

Mă bucur să aud acest lucru dat fiind faptul că au avut o relație destul de tumultuoasă. Acum e clar faptul că între cei doi există dragoste reală și mai mult există și un act oficial, dar pe care eu îl consider inutil. Lui Alex îi urez să aibă multă răbdare și să chibzuiască cum știe mai bine banii. Bianca este o fată minunată și merită să fie iubită. Să aibă grijă de ea și să o iubească. Le urez casă de piatră și numai bine. Te iubesc, Bianca!”, a spus Cătălin Botezatu pentru cancan.ro.

 

Citeste si: O altă pandemie amenință omenirea. E mult mai periculoasă și e creată de oameni - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Primele declarații ale Biancăi Drăgușanu, după cununia civilă: „Nici măcar părinții noștri nu au știut”

Soțul Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi, a făcut primele declarații după cununia civilă cu vedeta. Omul de afaceri a dezvăluit de ce a luat această decizie astăzi și de ce a făcut cununia în secret.

Și Bianca a vorbit despre acest moment atât de important, pe care au reușit să îl țină ascuns de toată lumea.

„Eu în ultimul an, așa m-am simțit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim...nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum și de la voi și părinții lui.

Prietenii noștri care ne-au ajutat să îndeplinim toate... (martori, n.r.). A fost discutată de mai multă vreme (cununia, n.r.). Nu știu...(nuntă, n.r.). Suntem căsătoriți. Eu mă îmbrac în fiecare zi în rochie de mireasă. Acum mergem să luăm masa la restaurant și apoi mergem la sală” a spus Bianca Drăgușanu, în cadrul unei emisiuni TV.

Amândoi am avut emoții. Sunt emoții...acum trebuie să dăm explicații la toată lumea” a spus și Alex Bodi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mesaje de ,,La Mulți Ani!” de Sfântul Nicolae

Nu mai luați aceste pastile fără recomandare! Un important medic avertizează. Te poate costa viața

Horoscop, miercuri 2 decembrie: Leii sunt luați pe sus de o nouă dragoste, în timp ce Scorpionii învață să trăiască în prezent alături de un partener iubitor. Vezi ce spun...

Prima reacție a lui Victor Slav, după cununia lui Alex Bodi cu Bianca Drăgușanu: „Eu nu am cum...”

Alessandra Stoicescu a fost externată: „Nu știu când au trecut orele...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies