Vedete

Catalin Cazacu a aflat pe aeroportul Otopeni cine a castigat Exatlon! Ce s-a intamplat cand a ajuns in Romania: "Ai paduchi?"

Catalin Cazacu a ajuns in Romania tarziu in noapte, la cateva ore bune dupa ce s-a desemnat castigatorul Exatlon.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Catalin Cazacu a aflat pe aeroportul Otopeni cine a castigat Exatlon! Ce s-a intamplat cand a ajuns in Romania: "Ai paduchi?"icon photo

"Nu m-am cantarit, mi-a fost frica. Cred ca am slabit vreo 11 kilograme. Nu am intrebat inca cine a castigat. Ma bucur ca a castigat Vladimir! Ma bucur ca e si Augustin aici. Voi l-ati invitat? Eu nici nu il cunosc, nu am numarul lui de telefon. Ba, tu ai venit cu micii pentru ca ai crezut ca eu am castigat marele premiu. Nu am castigat eu! Sederea a fost mai grea fara Giani.

Cand am iesit, am luat telefonul si am inceput sa plang. Vedeam filmulete cu copii cu mesaje pentru mine", a spus Catalin Cazacu cand a venit in Romania.

 

Prietenii au vrut sa stie: Ai paduchi?
 
"Acum sigur nu mai am. Acum trei zile aveam! Noi am trait in baraca aia. Stiti sobolanul ala mort? Aveam nisip in par!", a spus Catalin Cazacu pe aeroportul Otopeni. 
 
 
 
Veste dramatică pentru Andreea Esca! Celebra ştiristă a fost dată în judecată de o doctoriţă şi trebuie să se prezinte la tribunal în două săptămâni! EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune