Cătălin Măruță vrea să ridice un bloc în Pipera! Imobiliarele, noul trend printre vedete!

Cătălin Măruță ar putea îngroșa rândurile investitorilor imobiliari care vin din showbiz.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Cătălin Măruță vrea să ridice un bloc cu 5 etaje în Pipera, pe un teren de 1.000 de metri, pe care l-a achiziționat în urmă cu câțiva ani.

Cătălin Măruță vrea să ridice un bloc cu 5 etaje

Prezentatorul de televiziune vrea să profite de cererea mare care există de ceva vreme pe piața imobiliară și să înceapă construcția unui cartier rezidențial, anunță arenaconstruct.ro.

Conform sursei citate, Cătălin Măruță a inițiat documentația pentru urbansim încă din anul 2019 pentru o clădire cu o înălțime de 19 metri, compus din subsol, parter, 4 etaje și un al cincilea etaj retras. Imobilul va fi situat în Voluntari, pe bulevardul Pipera-Tunari, pe un teren de 1.000 metri pătrați.

Citeste si: Cătălin Măruță a povestit cum a fost agresat în public, în plină zi! „M-a umplut de sânge.” A mers imediat la Spitalul Universitar

Cătălin Măruță ar fi la prima experiență în domeniul construcțiilor, care a început deja să devină un trend printre vedetele din România. Mai multe staruri au început să învestească în sectorul imobiliar, printre ele numărându-se: Dorian Popa, Anda Adam, Forin

Pastramă, Cosmin Olăroiu, Dan Negru, Ștefan Bănică Jr, Lucian Mitrea (soțul Andreei Bănică), Andreea Esca, Zsolt Csergo (soțul Nicoletei Luciu) sau Dragoș Bîlteanu (soțul Cristinei Rus). De asemenea, nașul lui Cătălin și al Andrei, Arpad Paszkani, a fost un jucător important pe piața imobiliară din vestul țării.

Citeste si: Cu cine s-a iubit Cătălin Măruță înainte să înceapă o relație cu Andra: „Am suferit”. Vedeta, detalii neștiute din intimitatea sa

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

A investit într-un start-up românesc

Cătălin Măruță

Cătălin Măruță și Andra sunt pe cai mari

Până acum, Andra și Cătălin Măruță au avut afaceri care au avut legătură exclusiv cu muzica sau producția de televiziune, însă recent, vedeta PRO TV a anunțat că va investi într-un start-up în care crede foarte mult.

”Am acțiuni într-un start-up în care cred foarte mult. Valoarea lor va fi mai mare pe măsură ce trece timpul, sunt convins de asta”, a declarat Cătălin Măruță într-un interviu pentru Viva.

Recent, Andra și Cătălin Măruță s-au mutat într-o vilă nouă, în cartierul Pipera care ar fi costat, conform informațiilor apărute în presă, circa un milion de euro.

 

 

 

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies