Cătălin Moroșanu de la Survivor România s-a năpustit asupra lui Alin Sălăjean. Gestul făcut de Războinic l-a scos din minți: „Te distrug!”

Amenințări fără perdea la Survivor România. Cătălin Moroșanu i-a pus gând rău lui Alin Sălăjean. Ce gest l-a scos din sărite pe Faimos.

Autor: Loredana Dobre

In articol:

Cătălin Moroșanu de la Survivor România și-a ieșit din fire înainte de meciul de recompensă. Strategia Războinicilor îl pune în încurcătură pe Faimos.

Cătălin Moroșanu de la Survivor România s-a năpustit asupra lui Alin Sălăjean

Un incident violent a avut loc la Survivor România, înainte ca Daniel Pavel să dea startul meciului pentru recompensă. Concurenții trebuie să-și facă o strategie înainte de fiecare joc, iar de această dată Cătălin Moroșanu a fost deranjat de opțiunea exprimată de Alin Sălăjean.

Citeste si: Diana, soția lui Alin Sălăjean, prima reacție după declarația de dragoste făcută de Războinic pentru Alexandra Stan! EXCLUSIV

Războinicul l-a ales pentru duel pe fostul luptător, moment în care „Moartea din Carpați” și-a ieșit din fire. Cătălin Moroșanu îi reproșează adversarului său că nu a ales un Faimos pe măsura lui, Alin Sălăjean fiind mai scund și mai slab decât acesta.

Alin: Moroșanu!

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Moroșanu: Alegeți pe cineva pe măsura ta, Buturugă mică. Dacă te prind la forță, te distrug! Dacă te credeai bărbat îl luai pe ăsta(Culiță)!

Alin: Aleg pe oricine. E strategia nostră!

Cătălin Moroșanu de la Survivor România s-a năpustit asupra lui Alin Sălăjean
Cătălin Moroșanu de la Survivor România s-a năpustit asupra lui Alin Sălăjean[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Jador și Culiță, în război la Survivor România! O fostă concurentă de la Puterea Dragostei a anticipat momentul

Cătălin Moroșanu s-a calmat cu greu, iar decizia lui Ain Sălăjean nu s-a schimbat. Cei doi se confruntă în duelul direct. Faimoșii și Războinicii luptă în meciul pentru recompensă pentru cartofi, premiu votat de telespectatori.

Cătălin Moroșanu de la Survivor România s-a năpustit asupra lui Alin Sălăjean
Cătălin Moroșanu de la Survivor România s-a năpustit asupra lui Alin Sălăjean[Sursa foto: Captură KANAL D]

Alin Sălăjean de la Survivor România, reacție surprinzătoare după ce a fost nominalizat de Sorin

Deși tensiunile din echipa Războinicilor nu s-au risipit în totalitate, pare că Alin Sălăjean nu intenționează să-și arate resentimentele după ce a fost propus spre eliminare de Sorin.

Mai mult, el le spune colegilor că este bucuros să constate că îi pot învinge pe Faimoși în ciuda discuțiilor aprinse dintre ei.

Citeste si: Războinicul Lucian Barbu de la Survivor România 2021, primele declarații despre femeia ideală pentru el: „Am multe criterii, sunt pretențios” EXCLUSIV

„Chiar dacă vor fi tensiuni, dacă ne mobilizăm orice fel de tensiune avem, uite că performanța sportivă e peste cea socială. Ce m-a bucurat e că e primul joc prin care fiecare a participat prin recomandările lor”, a declarat Alin Sălăjean.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Diana, soția lui Alin Sălăjean de la Survivor România, prima reacție după declarația de dragoste făcută de Războinic pentru Alexandra Stan! EXCLUSIV

Declarația pe propria răspundere pentru testarea copiilor simptomatici! Totul se poate doar cu acordul părinților

Betty Salam a dat vestea cea mare! Când își va ține în brațe al doilea copil: ”Mai fac un bebe”

Horoscop Zilnic Luni 1 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Anunţ oficial pentru toţi elevii şi profesorii! Se aplică de 1 martie. Ministrul a spus clar

Alimentul care stimulează cel mai mult hormonii sexuali și crește potența. Nu este vinul! Mihaela Bilic a explicat care este secretul

Omul care a înfruntat Iadul: Viața după moarte există

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies