Cătălin Oprișan, despre peripețiile unui interviu cu regretatul Vadim Tudor. "Șase ore m-a luat și m-a analizat"

Cunoscutul jurnalist sportiv a depănat amintiri de pe vremea când îi lua interviuri lui Vadim Tudor.

Cătălin Oprișan, despre un interviu emoționant cu Vadim Tudor
Cătălin Oprișan și Corneliu Vadim Tudor[Sursa foto: Captură YouTube]
Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Invitat în cadrul unui podcast găzduit de Silviu Petcu și Alexandru Zob, Cătălin Oprișan a povestit despre emoțiile care l-au cuprins când a fost trimis să îi ia un interviu regretatului Vadim Tudor.

Citeste si: Cătălin Oprișan, povești neștiute despre Florin Condurățeanu. Au împărțit același birou ani de zile. Ce făcea celebrul jurnalist înainte să intre în emisiune

Cătălin Oprișan, testat înainte să ajungă la declarațiile politicianului

Celebrul ziarist a mărturisit că nu era lucru ușor să obții informații de la Vadim Tudor, ci dimpotrivă, treceai prin numeroase teste de cultură generală, până să ajungi să îi adresezi întrebările. Oprișan a ținut să povestească despre un interviu pe care îl va ține minte toată viața și care l-a făcut să treacă prin emoții de nedescris, timp de șase ore.

Jurnalistul a dezvăluit că Vadim Tudor avea o tactică aparte prin care oferea interviuri, trecându-i pe ziariști prin mai multe "teste" de cultură generală. Astfel, dacă cei care doreau o declarație de la el răspundeau corect, puteau merge mai departe cu întrebările.

În caz contrar, politicianul se apuca să dezbată subiectul atins: "A fost vorba despre un interviu de o oră și am stat șase ore în casa de-acolo din Cotroceni, șase ore în care m-a luat și m-a analizat. Îmi punea tot timpul întrebări. Le treceam, puteam merge la nivelul următor, dar dacă nu le treceam, el îmi spunea, ’știu că ai o față așa, mai de tâmpit, ai auzit de Iser vreodată?’.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Îi spuneam că da, este un pictor, apoi făcea că am trecut testul. Îmi spunea că în presa sportivă sunt numai dobitoci, că spargem semințe și ne ducem acolo să scriem toate tâmpeniile. Mă întreba în ce sanatoriu a murit Mihai Eminescu, i-am spus unde și am mai povestit încă o oră."

, a spus Cătălin Oprișan, pentru sursa citată.

Vadim Tudor acorda interviuri doar în felul în care el decidea
Regretatul Corneliu Vadim Tudor [Sursa foto: Captură tv]

Cătălin Oprișan a dezvăluit ce ținea senatorul pe masa de lucru

Ziaristul nu numai că s-a simțit pus în dificultate de celebrul scriitor, dar a fost și puternic impresionat de câteva obiecte pe care Vadim Tudor le ținea pe masa de lucru, din biroul lui. Așadar, Oprișan și colegul care îl însoțea la acea vreme au fost surprinși să observe cum, în fața lor, pe masă, stăteau un călușar și masca mortuară originală a lui Mihai Eminescu, semn că patriotismul politicianului era emanat prin toți porii, chiar și în propria locuință.

Citeste si: Corneliu Vadim Tudor, semne de dincolo de moarte! Cum comunică fiicele lui cu “Tribunul”: „Ne apare în vise...avem, cumva, o legătură puternică cu el"

Mai mult, Cătălin a vorbit și despre umorul care îl caracteriza atât de bine pe Vadim Tudor și pe care l-a simțit chiar pe pielea lui, chiar dacă la început a fost surprins de replicile maestrului: "Pe masă era așa: un călușar, masca mortuară originală a lui Mihai Eminescu, un telefon stricat (…). Am dat interviul pe un post tv, o oră și jumătate, și îmi sună telefonul. Zice: ’Am simțit eu o ironie sau îți bați joc de mine? Te primesc în casa mea, practic în iatacul meu domnesc șase ore, și tu difuzezi o oră și jumătate? Puteai să faci un foileton. Numele tău, Cătălin, înseamnă dobitoc. Glumesc, desigur.’, și a început să râdă. ’Te pup și te estimez!’ Eu m-am blocat când am auzit.", a încheiat jurnalistul sportiv, în cadrul podcastului amintit.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Corneliu Vadim Tudor a sfătuit-o pe Bianca Drăguşanu să îşi scoată silicoanele: “N-are nevoie. E o fată naturală”

Fiica lui Vadim Tudor este profesor la Facultatea de Psihologie! Vezi cum a ajuns Lidia cadru didactic!

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor a anunțat că intră în politică, revoltată că se dorește autonomia Ținutului Secuiesc: „La mai bine de 4 de la moartea lui, Vadim vă stă în coastă!”

Atenție! Destinul tău în funcție de anul nașterii

Apare un nou partid în România. Lovitură totală pe scena politică chiar de 1 Decembrie

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Kamara îl spulberă pe Reghecampf. Dezvăluiri fără perdea despre iubita antrenorului și un apel urgent

EXCLUSIV | Kamara rupe tăcerea după apariția imaginilor cu amanta lui Reghecampf: ”Am avut noroc cu ea. A făcut să vorbească țara de noi”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies