Cătălin şi Călin au comentat izolarea lui Doru! "Şi-a făcut lumea lui, nu e bine"

Cătălin şi Călin au comentat izolarea lui Doru din echipa "Războinicilor". Amândoi susţin că el nu este de condamnat pentru ceea ce face, însă Călin spune că nu e benefic să te izolezi într-un grup.

Autor: A. I.

"Eu, fiind acolo, pot spune că fisurile nu sunt aşa mari. Aşa le-am trăit eu, depinde din ce unghi priveşti. Totul se întâmplă foarte repede acolo, treci de la o stare la alta foarte repede. Fiecare trăieşte şi interpretează diferit ceea ce se întâmplă. Eu sunt o persoană care trăieşte mult mai degajat, mie nu mi s-au părut fisuri atât de grave. A rămas acolo Alin, un băiat care are grijă să calmeze spiritele şi să pună în balanţă lucrurile.

Este un băiat, jos pălăria, foarte calm şi este obiectiv", a spus Cătălin la FanArena despre tensiunile din interiorul Războinicilor.

"Doru şi-a făcut lumea lui, e doar cu el şi atât. El şi Dumnezeu. Într-un grup nu este bine, într-un grup trebuie să fii foarte unit. De asta suntem toţi la masă, toţi ne trezim, toţi facem strategiile", a spus Călin.

Cătălin a povestit ce se întâmplă în interior şi a vorbit şi despre gluma cu salteaua pe care Diana i-a făcut-o lui Doru. "Cu siguranţă suntem diferiţi toţi, ca persoane. Doru nu e de condamnat pentru că adoptă un alt stil. Eu consider că nimeni nu izolează pe cineva. Într-adevăr, merge atât de des la toaletă (n.r.- Doru). Nimeni nu a pus-o pe Diana să facă asta, eu dacă primeam această glumă mă amuzam.

Cred că nu a stat niciun minut. Depinde de felul tău de-a fi, dacă tu interpretezi ca o glumă... A stat un minut-două minute, ceva de genul", a povestit Cătălin.  

Călin a precizat că Doru este mai supărăcios din fire, dar că este un tip foarte de treabă şi că, aşa cum se supără, aşa îi şi trece. "Se supără foarte repede, asta e firea lui, nu e de condamnat.

Se supără repede, îi trece foarte repede, e sufletist, are credinţă în el. El nu are ură pe nimeni", a spus Călin.  

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ana Simia Ţăran a cerut să intre în direct la FanArena! Ce reproşuri are la adresa lui Cătălin, fostul său coleg de competiţie: "Să-mi spună şi mie domnul poliţist..."

Războinicul Cătălin, primele declaraţii după despărţirea de Exatlon! Regretă că a părăsit competiţia

Ce fată de la Exatlon ar trebui să meargă la "Bravo, ai stil"! Cristi Geamăn a dat un nume

Perioada următoare nu vine cu vești îmbucurătoare pentru Berbeci, Lei și alte 3 zodii

ULTIMA DORINȚĂ a lui Alexandru Arșinel. Ce voia să facă înainte să moară?

Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat

Care a fost secretul cel mai bine păstrat de Regina Elisabeta a II-a. Suverana avea acest ritual în fiecare seară

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies