cătălina grama, paul ipate, relație, secret, certuri

Cătălina Grama și Paul Ipate

Vedete

Cătălina Grama, totul despre relația cu Paul Ipate. Care este secretul lor: ,,Am știut întotdeauna să ne facem timp”

Cum gestionează Cătălina Grama și Paul Ipate situațiile tensionate din cuplu? Iată ce a declarat actrița!

Cătălina Grama și Paul Ipate sunt unul dintre cele mai rezistente și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc de mult timp o frumoasă poveste de dragoste și de fiecare dată vorbesc cu plăcere despre relația lor. Recent, actrița a mărturisit cum sunt gestionate situațiile mai tensionate de cuplu.

Citește și: "Am primit astfel de propuneri!" Jojo a vorbit despre hărțuirea sexuală. Situațiile cu care s-a confruntat la începuturile carierei în actorie

Cătălina Grama, despre relația cu Paul Ipate

cătălina grama, paul ipate, relație, secret, certuri

Cătălina Grama și Paul Ipate

[Sursa foto: Instagram]

Cătălina Grama este foarte deschisă în ceea ce privește modul în care se desfășoară relația dintre ea și Paul Ipate. Actrița a mărturisit că indiferent de cât de încărcat au programul găsesc mereu timp să petreacă timpul împreună și să se impresioneze unul pe celălalt. Cei doi nu așteaptă zile precum Valentine’s Day pentru a își exprima sentimentele.

„Eu și Paul am știut întotdeauna să ne facem timp pentru noi, să ne găsim vreme să fugim, uneori chiar și câteva zile, departe de tot, pentru a ne regăsi și pentru a ne dărui amintiri frumoase. Faptul că ne cunoaștem atât de bine ne permite să alegem foarte bine zilele/clipele când să ne facem surprize sau ne „impresionăm” reciproc. Și știți ce mă bucură cu adevărat? Că nu avem nevoie de o sărbătoare, precum Valentine’s Day, pentru a ne spune un simplu «Te iubesc»”, a declarat vedeta, potrivit Viva.

Citește și: Cătălina Grama-Jojo și Diana Dumitrescu, îndrăgitele vedete ale noului serial de comedie urbană “Strada Speranței”, mărturisiri în platoul Știrilor Kanal D

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

Cum gestionează cei doi certurile în cuplu

Cei doi actori sunt împreună de opt ani de zile, iar ca în orice cuplu au fost momente în care nu totul a fost tocmai roz. Cătălina a mărturisit că secretul lor pentru a trece cu bine peste toate situațiile tensionate este comunicarea și înțelegerea.

„Suntem un cuplu care a evoluat, care a știut mereu să găsească fericirea în ceea ce ne înconjoară, care s-a folosit de pasiunile comune pentru a crește împreună și care se bucură de doi copii minunați.

Am evoluat împreună, și asta e tot ce contează, la final. Să simți că tu și omul de lângă tine vă puteți ține de mână în timp ce pășiți spre viitor. Nu am crezut niciodată că e bine să existe astfel de roluri într-un cuplu. Dimpotrivă, cred în faptul că trebuie să existe comunicare, deschidere și putere de a-l asculta pe cel de lângă tine. Să vezi atunci cum se rezolvă orice mic aparent conflict”, a mai adăugat vedeta.