Cătălina Ponor şi actorul Bogdan Jianu se iubesc în secret de doi ani. Primele informaţii despre povestea lor de iubire

Cătălina Ponor şi actorul Bogdan Jianu sunt prieteni de 14 ani, iar de doi ani au decis să ducă relaţia la un alt nivel.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Cătălina Ponor şi actorul Bogdan Jianu sunt prieteni de 14 ani, iar de doi ani au decis să ducă relaţia la un alt nivel.


In articol:

Cătălina Ponor în vârstă de 32 de ani şi Bogdan Jianu de 50 de ani trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din anul 2018, potrivit Click.ro.

Citeste si: Oana Radu, apariţie de senzaţie la "Bravo, ai Stil! Celebrities". Colegele i-au pus gând rău şi vor să o propună spre eliminare deja

Citeste si: Bogdan Vlădău s-a întors de la Survivor! Faimosul a aterizat pe pământ românesc în urmă cu puțin timp. Primele declarații

Citeste si: Coronavirus ar putea apărea și în România. Un tânăr care a îngrijit bolnavi de coronavirus în Germania, ar fi infestat și el

Citeste si: Armaghedonul va pustii Europa. Profeția clarvăzătoarei care a anticipat războiele mondiale - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Cătălina Ponor şi actorul Bogdan Jianu se iubesc în secret de doi ani. Primele imagini cu cei doi îndrăgostiţi

Cei doi îndrăgostiţi se cunossc din anul 2005, pe vremea când gimnasta româncă era majoră, iar Bogdan se afla într+o relaţie cu solista Julia Chelaru. După o căsnicia de zece ani a lui Bogdan Jianu şi relaţia de patri ani a sportivei cu Tommy Ramos, cei doi au decis să mai acorde o şansă iubirii şi să îşi întemeieze o relaţie.

”Cătălina şi Bogdan se iubesc de aproape doi ani, au o relaţie frumoasă, curată. Au în comun iubirea pentru animale, pentru câini şi cai. Bogdan îl interpretează de 7 ani pe Vlad Ţepeş în filmele sale, iar gimnasta a fost prezentă de multe ori la reprezentaţiile lui. Tot el i-a predat primele lecţii de echitaţie. Fac un cuplu frumos, iar prietenii mai glumesc câteodată şi spun că ar fi interesant un film de dragoste intitulat «Laleaua Neagră şi Dracula». Cătălinei i se spunea Laleaua Neagră, iar Bogdan şi-a căpătat acest alint după ce l-a interpretat pe Ţepeş”, a spus o persoană din apropierea celor doi, potrivit Click.

Cu toate că gimnasta româncă nu vrea ca relaţia ei cu actorul şi regizorul de filme să fie cunoscută de toată lumea, social media a dat-o de gol pe Cătălina. De ziua lui Bogdan, fosta gimnastă a postat o poză cu ea şi Bogdan şi i-a făcut o dedicaţie emoţionantă.

"Aproape 14 ani în care am învăţat multe, ai fost lângă mine, am crescut cu tine, m-ai încurajat, m-ai ridicat şi chiar dacă am căzut, tot acolo ai fost şi pentru asta îţi mulţumesc! La mulţi ani, Bog, să îţi dea Dumnezeu tot ceea ce îţi doreşti şi încă pe atât, sănătoşi şi fericiţi!”, a scris Cătălina Ponor.

Bogdan a fost alături de Cătălina şi în 2011 când a fost operată de inimă. Diagnosticată cu tahicardie, combinată cu o uşoară malformaţie, Zeiţa de la Atena a fost operată de medicii de la Spitalul Floreasca. Încurajările lui Bogdan au ajutat-o pe Cătălina să îşi revină şi să o ia de la capăt cu sportul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

Reguli de Sărbători! Câte persoane se pot întâlni? Ce se va interzice în totalitate

Singura artistă care a reușit să învingă maneliștii pe trending Youtube! Cu ce piesă a dat lovitura: nu cântă manele niciodată

Mariana tună și fulgeră la adresa băieților din casa Puterea Dragostei: „Au hormoni. Trebuie dați imediat la fete”

Puterea dragostei 13 februarie. Primele imagini cu bătaia dintre Roxana și Turcu! S-au despărțit, iar concurent îi aruncă acuzații grave: "L-ai chemat pe ală la hotel, în...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies