Câte datorii avea, cu adevărat, Răzvan Ciobanu! În doar 4 ani, designerul a avut o gaură financiară de 300.000 de euro!

Nu mai e un secret câte datorii avea, cu adevărat, Răzvan Ciobanu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Cifrele firmei designerului de modă arată câte datorii avea, cu adevărat, Răzvan Ciobanu. Acesta a deţinut un atelier de modă în centrul Bucureştiului, pe care l-a desfiinţat în 2009, din cauza prolemelor financiare. Atelierul îşi desfăşura activitatea prin intermediul firmei Răzvan Ciobanu SRL, înfiinţată în 2002. Datele de la Ministerul de Finanţe arată că afacerea a fost o piatră de moară pentru Ciobanu. (vezi cum arată locul de veci al lui Răzvan Ciobanu)

Citeste si: Șocant! Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Răzvan Ciobanu, la două zile după ce a murit: „Sperăm...”

Citeste si: Prețul rochiilor lui Răzvan Ciobanu a explodat după moartea designerului! Cu cât a ajuns să fie vândută o creație ”second-hand” a creatorului

Citeste si: Profilerul din cazul Mădălinei Manole: ”Nu cred că Răzvan Ciobanu era singur în mașină”! Semne mari de întrebare ridicate de Mihaela Brooks | EXCLUSIV

Câte datorii avea, cu adevărat, Răzvan Ciobanu. Pierderile au fost de 125.000 de euro

Astfel, din 2005 şi până în 2008, Răzvan Ciobanu SRL a bifat mereu pierderi, deficitul total fiind de aproximativ 480.000 de lei (125.000 de euro). Mai mult, datoriile firmei erau, la finalul lui 2008, de 700.000 lei (aproximativ 175.000 de euro). Dacă adunăm restanţele şi datoriile acumulate, reiese că firma lui Ciobanu a provocat o gaură financiară de aproximativ 300.000 de euro în acea perioadă. În 2009, Ciobanu şi-a închis firma.

fara descriere

Câte datorii avea, cu adevărat, Răzvan Ciobanu. Designerul a murit în a doua zi de Paște 

Datele de la Ministerul de Finanţe arată câte datorii avea, cu adevărat, Răzvan Ciobanu. Designerul a murit în a doua zi de Paște, într-un cumplit accident de mașină, răsturnându-se cu SUV-ul pe care îl avea. „A fost un accident rutier grav, la ieșire din localitatea Săcele spre Năvodari, pe DN 22 B.  Este o autoaccidentare, pe fondul neadaptarii vitezei. Un bărbat de 43 de ani, a condus un autoturism, a părăsit partea carosabilă și a acroșat copaci dintr-un stufăriș. Conducătorul auto a fost găsit decedat”, au anunțat reprezentanții Poliției Constanța.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate