Câte kilograme a ajuns să cântărească Draga Olteanu Matei: ”A ajuns piele și os”

Cadrele medicale au declarat că Draga Olteanu Matei poate intra în orice moment în stop cardio respirator.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Mihaela

Draga Olteanu Matei
Draga Olteanu Matei[Sursa foto: Facebook]

Din cauza unei hemoragii digestive superioare, Draga Olteanu Matei a ajuns pe mâna medicilor. În acest moment, actrița este venitilată mecanic, iar cadrele medicale fac eforturi considerabile pentru a-i menține funcțiile vitale. 


In articol:

Potrivit medicilor starea de sănătate a actriței este stabilă, dar foarte gravă. Draga Olteanu Matei ar fi pierdut foarte mult sânge până a putut fi stabilizată, ba mai mult decât atât, organismul său este extrem de slăbit. Marea doamnă a scenei românești a ajuns să cântărească 47 de kilograme.

Citeste si: Draga Olteanu Matei ar fi putut să se numere printre victimele incendiului de la Piatra Neamț! Actriţa a fost mutată la spitalul din Iaşi cu o zi în urmă

Citeste si: Surpriza uriașă de la Chefi la Cuțite. Cu ce i-a surprins Florin Dumitrescu pe toți - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Draga Olteanu Matei se află în comă de aproape 24 de ore. Ce spun medicii

”Da, este adevărat, a ajuns piele și os. Starea ei este stabilă, dar foarte gravă. Ținând cont de probleme cardiace ale dânsei, dar și de cele endocrine, numai o minune o mai poate salva. Din punct de vedere medical, trebuie sa ne asteptam la ce e mai rau. Insa, numai Dumnezeu stie cate zile are fiecare. Pentru dânsa, fiecare minut este o adevărată luptă pentru supraviețuire și o minune. În orice moment poate intra în stop cardio respirator”, au declarat surse medicale pentru Impact.ro.

Draga Olteanu Matei nu și-a dorit copii

Nepoții actriței vin zilnic să o viziteze în unitatea spitalicească pentru a se interesa de starea de sănătate a acesteia. Draga Olteanu Matei a declarat în urmă cu câțiva ani că nu și-a dorit niciodată copii, dar și-a dorit în tinerețe să înfieze unul. Ulterior, Draga Olteanu Matei s-a răzgândit pentru că și-a dat seama că nu are timp să se ocupe de el.

„Eu nu am vrut să fac copii niciodată. Îmi sunt foarte dragi, dar nu mi-am dorit pentru că eu cred o treabă pe care nu vreau s-o spun în public, pentru că ar fi foarte decepţionate mamele. Dar amintesc un proverb bătrânesc foarte înţelept: cine are să-i trăiască, cine nu să nu-şi dorească. În zile noastre ar trebui să ne gândim la partea a doua a proverbului. M-am gândit să adopt un copil cu mulţi ani în urmă, când nu avem cu ce să-l ţin, dar mi-am dat seama că nu am timp să ma ocup de el.”, povestea Draga Olteanu Matei.

Sursa: Impact.ro

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

Avertisment fără precedent pentru România în pandemie: Decembrie va fi o lună în care vom plânge mult

Circ de circ! Andreea Tonciu o umilește crunt pe Oana Zăvoranu. Război total între cele două dive. De la ce a pornit totul

Ionuț Anghel a așteptat o minune din partea autorităților timp de trei ani de zile. De ce nu a putut fi ajutat tânărul

România va fi lovită de al treilea val al pandemiei de coronavirus. Un medic trage un semnal de alarmă: „De acest virus nu vom scăpa”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies