Câți bani au făcut Brigitte și Florin Pastramă la nuntă: „Am făcut-o pentru sufletul nostru”

Brigitte și Florin Pastramă au avut o nuntă fabuloasă. Bruneta a recunoscut câți bani a făcut după maerle eveniment.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Brigitte și Florin Pastramă au devenit weekend-ul trecut soț și soție în fața lui Dumnezeu. Bruneta și-a dorit o nuntă ca în povești și nu s-a uitat deloc la bani. A schimbat trei ținute și a făcut toate eforturile ca invitațăii să se simtă bine și să se distreze, motiv pentru care a ajuns să cheltuie o sumă colosală pentru marele eveniment.

Au strâns 93.000 de euro de la invitați, însă nu s-au îmbogățit pentru că nunta a fost una foarte scumpă. „Nu am făcut-o pentru bani, nu ne-am scos banii deloc. Am făcut-o pentru sufletul nostru, am făcut-o în faţa lui Dumnezeu şi ca să se simtă bine el. Tatăl lui, dar şi mama lui şi-au dorit o nuntă pentru el. Am investit amândoi”, a declarat Brigitte Pastramă în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Citeste si: Câți bani a strâns Bianca până acum la Puterea Dragostei. Suma e amețitoare. Pe ce i-a propus Bogdan Iordache să îi cheltuie

fara descriere

Adelina Pestrițu, prima declarație după ce a mers la Brigitte și Florin Pastramă la nuntă

„Pe Brigitte o cunosc de ceva vreme, ea a venit și la botezul nostru, este o tipă foarte OK, foarte cerebrală din punctul meu de vedere. Chiar dacă aparent este o femeie impulsivă, este normal, este o femeie puternică, așa cum ar trebui să fie orice femeie, să știe ce vrea de la viață, iar ea cu siguranță este capabilă să bată cu pumnul în masă dacă își dorește ceva din toată inima.

Cred că toată țara i-a urmărit, sunt savuroși împreună și îmi place că, chiar dacă există situații-limită în cuplul lor, așa cum am văzut cu toții pe ecrane, într-un final, știu ei cum să le gestioneze, să le managerieze, pentru ca finalul să fie unul fericit.

Dovadă este această nuntă, care cu siguranță s-a întâmplat din dragoste, se vede că se iubesc. Le doresc să se respecte, casa de piatră împreună și să facă și copii. Dacă tot am venit la nuntă, să venim și la botez și tot așa, să petrecem în numele iubirii.

Să fie sănătoși, să fie fericiți, e foarte important să se bazeze unul pe celălalat, să se susțină și sunt convinsă că binele învinge răul totdeauna. Nu are importanță prin câte căsătorii treci, important este lângă cine alegi să îmbătrânești și cum te simți lângă cel pe care-l numești soț și sunt convinsă că ei vor îmbătrâni împreună.
Cred că se iubesc, văzând din afară această relație, și, cu siguranță, luând această decizie să fie soț și soție, tind să cred să cred că au fost împinși de iubire și chiar cred că este ultima nuntă” a spus Adelina la tv.

fara descriere

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate