Vedete

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Cătălin Moroşanu! "Moartea din Carpaţi" a încasat sume uriaşe din luptele de K1 şi din emisiunile de televiziune!

Documentele oficiale arată câţi bani câştigă, cu adevărat, Cătălin Moroşanu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Câţi bani câştigă, cu adevărat, Cătălin Moroşanu! "Moartea din Carpaţi" a încasat sume uriaşe din luptele de K1 şi din emisiunile de televiziune!icon photo

Nu mai e un secret câţi bani câştigă, cu adevărat, Cătălin Moroşanu. Luptătorul de K1 este consilier, din partea PNL, la Consiliul Judeţean Iaşi, iar ultima declaraţie de avere pe care a completat-o datează din 23 mai 2018. (vezi ce spune Moroşanu despre participarea sa la Exatlon)

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Cătălin Moroşanu. Are un apartament şi o casă de vacanţă

Conform acesteia, Moroşanu deţine un apartament de 3 camere în Iaşi (de 64 metri pătraţi) şi o casă de vacanţă în comuna Miroslava (de 185 de metri pătraţi), dar şi un BMW. Luptătorul nu are bani în conturi şi nici datorii la bănci.

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Cătălin Moroşanu! "Moartea din Carpaţi" a încasat sume uriaşe din luptele de K1 şi din emisiunile de televiziune!

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune