Vedete

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Gabriel Cotabiţă! Situaţia este aproape de dezastru! EXCLUSIV

Rezultatele financiare ale firmei cântăreţului arată câţi bani câştigă, cu adevărat, Gabriel Cotabiţă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Câţi bani câştigă, cu adevărat, Gabriel Cotabiţă! Situaţia este aproape de dezastru! EXCLUSIVicon photo

Datele de la Ministerul de Finanţe demonstrează câţi bani câştigă, cu adevărat, Gabriel Cotabiţă. Cântăreţul şi-a înfiinţat în 2006 o firmă prin care îşi derulează afacerile din domeniul muzical, dar rezultatele financiare ale acesteia sunt mai degrabă dezamăgitoare. În 2017, profitul net a fost de doar 67 de lei, în timp ce în 2016 s-a înregistrat o pierdere 131.788 de lei.

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Gabriel Cotabiţă. În cel mai bun an, profitul firmei a fost de 81.618 lei

Cel mai bun al al firmei lui Cotabiţă a fost 2015, când profitul a fost de 81.618 lei. Paradoxal sau nu, 2015 a fost anul în care cântăreţul a suferit un atac cerebral, acesta fiind în comă mai bine de o lună. Cotabiţă s-a recuperat nesperat de rapid şi şi-a reluat activitatea muzicală, dar lucrul acesta nu a făcut ca firma lui, care are datorii de 96.089 de lei, să performeze. (vezi ce spune parapsihologul care l-a vindecat pe Cotabiţă)

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Gabriel Cotabiţă! Situaţia este aproape de dezastru! EXCLUSIV

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Gabriel Cotabiţă: "A avut nevoie de mulţi bani pentru tratamente"

Cifrele arată câţi bani câştigă, cu adevărat, Gabriel Cotabiţă. “Cotabiţă a avut nevoie de mulţi bani pentru tratamente! După accident, a făcut multe investigaţii, a mers la recuperare şi, fireşte, şi-a cumpărat medicamente care au fost extrem de costisitoare. Aşa s-a ajuns la sume imense, pe care el a încercat să le căştige din spectacole sau din prezenţe la emisiuni, însă nu au fost  suficiente. Totul s-a adunat, fiindcă tratamentele au fost scumpe”, au dezvăluit persoane apropiate lui Cotabiţă pentru WOWbiz.ro.

 
Cum arată astăzi Cornel Constantiniu! Celebrul cântăreţ, grav bolnav, a fost acum câteva zile la aniversarea soţiei lui Petre Geambaşu FOTO icon photo

Titlu secțiune

Titlu secțiune