Câţi bani câştigă, cu adevărat, George Burcea! Firma prin care actorul îşi derulează afacerile îşi are sediul în vila Andreei Bălan!

George Burcea şi-a înfiinţat o firmă prin care îşi derulează afacerile din domeniul artistic.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

George Burcea şi-a înfiinţat o firmă pe 30 ianuarie 2018, specializată în „activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune”. Actorul a dezvăluit, în mai multe ocazii, că este implicat în diverse proiecte în domeniu, pe lângă apariţiile în reclame şi în câteva piese de teatru. Firma lui Burcea are sediul social chiar în vila în care a locuit cu Andreea Bălan. (vezi ce se întâmplă cu vila din Băneasa în care Andreea Bălan a stat cu George Burcea)

Citeste si: Andreea Balan divorteaza! Care e cel mai mare regret al artistei: "Fetele noastre nu vor mai avea reperul de familie"

Citeste si: VIDEO | Andreea Bălan, în mijlocul unui scandal imens. Trece prin momente cumplite

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Andreea Bălan, declaraţie şocantă! "El mă bătea...Aşa credea că este bine"

La Ministerul de Finanţe, singurele date sunt cel înregistrate în anul 2018, primul de activitate al societăţii comerciale. Astfel, firma lui Burcea a înregistrat un profit net de 23.544 de lei (aproximativ 5.000 de euro), la o cifră de afaceri de 73.803 lei. Cum firma a activat 11 luni în 2018, reiese că aceasta a produs, în medie, aproximativ 450 de euro pe lună. La finalul lui 2018, datoriile firmei erau infime, de 954 de lei.  

Câţi bani câştigă, cu adevărat, George Burcea. Este cercetat pentru că a consumat cocaină 

În prezent, George Burcea este cercetat pentru că a consumat cocaină și s-a urcat la volan după ce s-a drogat George Burcea, conform comunicatului Poliției, a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive, motiv pentru care a trebuit să ajungă la spital, pentru teste suplimentare, nu în casa în care era așteptat de fetițele lui și ale Andreei Bălan. În acest context, se vorbeşte tot mai insistent despre un divorţ. Deocamdată, nu este nimic stabilit, deși cei doi au discutat de această posibilitate și, de ceva timp, Andreea Bălan nu mai vorbește cu George nici măcar pe conturile de socializare

Deși nu mai locuiesc împreună, George Burcea s-a întors în casa unde locuia cu Andreea Bălan până de curând. Motivul a fost să petreacă timp cu cele două fetițe: Clarita și Ella. Actorul a vrut să imortalizeze momentele și le-a postat pe contul lui de Instagram, la story. A postat un filmuleț pe care Clarita l-ar fi filmat din greșeală, cu descrierea: „Clarita a început filmările la vlogul ei”. Pe fundal se poate auzi cum George vorbește cu cele două fetițe, iar atmosfera pare una foarte veselă și linistită.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Când i-a dat Andreea Bălan primul ”cartonaș galben” lui George Burcea! ”N-ai să mai găsești una ca mine”

Negocieri de culise între Andreea Bălan și George Burcea! Ce se întâmplă cu divorțul lor?

Andreea Bălan, gest superb în toiul scandalului. George Burcea a rămas fără replică. FOTO

Andreea Bălan a încercat să ascundă asta. Ai observat detaliul care schimbă tot? FOTO

Aurel Pădureanu, declarații sincere după despărțirea de Cornelia Catanga! "Nu știu ce să cred..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies