Câți bani câștigă pe zi un shaormar la fastfood-ul lui Brigitte și a lui Pastramă? Se fac angajări, te bagi?

Brigitte și Florin Pastramă fac angajări la shaormeria pe care o dețin în zona Fundeni-Colentina. Iar salariul nu este unul de lepădat.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

brigitte si florin pastrama
Brigitte și Florin pastramă, parteneri și în afaceri


In articol:

Dacă ai experiență ca shaormar sau crezi că poți să înveți repede, poți încerca să te angajezi la shaormeria lui Brigitte și a lui Florin Pastramă. Ce doi își caută un om care să se priceapă la tăiat carne și ”împachetat”, așa că au postat un anunț de angajare pe un site de specialitate.

Brigitte își plătește bine shaormarul

Brigitte și Florin Pastramă caută un om de încredere pentru shaormeria lor din zona Fundeni-Colentina, așa că au pregătit și un pachet salarial destul de atractiv. Nu vă gândiți că vă veți îmbogăți, este vorba de un salariu decent.

brigitte si florin pastrama shaormerie
Brigitte și Florin Pastramă dețin o shaormerie

Fosta soție a lui ilie Năstase și soțul ei plătesc la ziua de muncă. Cel care va lua interviul de angajare va primi aproximativ 200 lei pe zi, pentru un program are începe la ora 10:00 și se încheie la ora 23:00. Se va lucra două zile cu două de pauză, astfel încât îți rămâne și ceva timp liber pentru alte activități. Salariul lunar, dacă nu ai deloc absențe se ridică astfel la aproximativ 3.000 lei pe lună, ceea ce nu este rău deloc.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: Brigitte Pastramă, terorizată de fosta iubită a soțului ei. Vedeta tună și fulgeră, după amenințările primite: ”Te blestem”

Citeste si: Brigitte Pastramă, furată de una dintre angajatele sale. Afacerista, foc și pară: ”Vă rog să mă ajutați”

Citeste si: Războiul dintre Brigitte Pastramă și fiica ei, Sara, continuă! Replici dure între cele două: „Ce i-am făcut să plângă?”

Citeste si: Războiul dintre Brigitte Pastramă și fiica ei, Sara, continuă! Replici dure între cele două: „Ce i-am făcut să plângă?”

Brigitte și Florin au vrut să vândă shaormeria dar nu au reușit

Brigitte și Florin Pastramă și-au deschis shormerie cu câteva luni în urmă și au fost extrem de entuzismați la început. Afacerea le-a fost pur și simplu dată peste cap de starea de urgență iar cei doi patroni au încercat să facă eforturi pentru a livra produsele alimentare acasă. La un moment dat, cei doi au părut că au obosit și au scos toată afacerea la vânzare ”la cheie”, urmând ca ei să încaseze chiria de pe spațiul comercial aflat într-o zonă intens circulată. Nu au găsit însă un client așa că parctic se văd obligați să continue cu acest business.

brigitte si pastrama shaormerie
Bigitte și Florin pastramă, amor la shaormerie

Probabil însă că un shaormar bun le va mai schimba puțin opinia și le va aduce mai mulți clienți. Rpmâne de văzut dacă Brigitte și Florin Pastramă vor reuși să-și găsească un angajat pee placul lor.   

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Brigitte Pastramă, speriată la culme de soțul ei! Ce a pățit bruneta: „Florin, ești nesimțit?”

Cum a ajuns Brigitte Pastramă să se împace cu fiul său care voia să o dea în judecată

Evitati aceste produse! S-a descoperit ca au substante toxice si provoaca numeroase boli. Sunt blestemul secolului 21

Brigitte și-a mutat fiul la soacră ei, după ce Robert a acuzat-o că a rămas în relații cu soțul interlop

Când s-a îndrăgostit Viviana Sposub de George Burcea? Primele declarații ale vedetei ”N-am venit aici să mă cuplez”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies